Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 2 Wrzesień 07, 13:11 Słabsze drzwi?
Witam! Sprawa dla mnie dość dziwna. Kupiłem do mojego nabytku E36 drzwi,bo moje nieco podgniły i niechciałem sie z tym bawić,więc postanowiłem wymienić na zdrowe. Teraz co się okazuje,Rozbieram furtki do przełożenia,patrzę,a te NOWE nie mają rury w środku,wzmocnienia na uderzenie. Co dziwne,moje to 320 z 92 roku,a drzwi zdejmowaliśmy z 325 z 94roku. Czyżby nowsze były mniej bezpieczne?
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 28 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 2 Wrzesień 07, 19:56
rozne rzeczy zmieniali moze to tez ze wzgledu na ilosc poduszek ? a w e36 po 95 dodali na szklach do leflektoro kulki szklane na gorze i brewek nie da sie zalozyc i po co je dodali? i swiatel soczewkowycz tez nie ma
hello z tego co wiem o tych reflektorach to podobno te kulki służą za dystanse gdy śnieg zjeżdza z maski na rozgrzane szkło reflektora żeby nie pękało i były montowane nie tylko po 95 roku ale także wcześniej pozdrawiam
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 28 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 3 Wrzesień 07, 22:10
a o tym ze wczesniej to nie slyszalem a z tym sniegiem to cos kombinowalem ale na to nie wpadlem bo jak niby jezdzisz z zasypana maska to masz sniezyce na szybie czolowej wiec jak ma spasc
[ Dodano: 6 Wrzesień 07, 14:28 ]
a z tymi drzwiami to moze od emki? bo ponoc byla lzejsza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum