próbował ktoś może usuwać drobne rysy jakimiś pastami lekkościernymi ?? słyszałem że K2 tempo jest dobre a może znacie coś lepszego ?? a jak usunąć głębsze rysy ??
drugie to popdrzeni właściciel otarł zderzak i zrobiło się taki choćby wgniecenie czym to zrobić jest na to jakiś sposób myślałem nadtopić plastyk lutownicą co o tym myślicie ??
Polecam kosmetyki Meguiar's - drogie,ale warte swojej ceny.Usuniesz rysy,zadrapania,kawałki asfaltu i inne niepotrzebne rzeczy.
Jeśli plastikowy zderzak jest wgnieciony używa się opalarki - podgrzewasz uszkodzone miejsce(tylko bez przesady) i stopniowo podpychasz zderzak od tyłu
_________________ >>>To live and die in BMW<<<
Ostatnio zmieniony przez Donner 10 Sierpień 07, 16:47, w całości zmieniany 2 razy
Donner, a powiedz który z tych kosmetyków kupiłes i jaki był efekt bo ostatnio zrobiłem K2 tempo ale efekt znikomy ledwo widac że cos było robione więc straciłem kupe czasu
Mój samochód:: BMW 318i e36
Wiek: 27 Dołączył: 05 Mar 2007 Posty: 31 Skąd: Wrocław/Pilczyce
Wysłany: 1 Wrzesień 07, 11:50
do usuwania drobnych rysek najlepszy jest papier wodny 2000 a potem pasta G3 firmy farecla tyle ze trzeba to polerowć maszynowo z odrobiną wody wtedy efekt jest napewno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum