Witam wstaje sobie dzis rano jak gby nic pije kawke przegladam forum maxbimmera po 1,5 godzinie schodze do autka a tu na drzwiach wielka i gleboka rysa na drzwiach jak najlepiej sie tego pozbyc??
Bylem na policji (pochwale sie kiedys pracowalem teraz wlasna firma) i niemoga z tym nic zrobic, spisali jedynie protokul jak na drugi raz sie jakos przed czyms takim zabezpieczyc??? ktos naprawde musialbyc zazdrosny o moja bunie :(:( czuje sie strasznie az nie moge tak jezdzic to jakby ktos mnie tak skaleczyl co moge z tym zrobic? Koszt malowania calego elementu to 350 zł a darady cos taniej?? poradzcie cos :(:(:(:(:(:(:(:(
POZDRAWIAM
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
Mój samochód:: BMW e36 Cabrio
Wiek: 26 Dołączył: 22 Maj 2006 Posty: 83 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 21 Kwiecień 07, 16:46
Ja bym zrobił zapraweczkę elegancką. Jak masz rysę do podkłady to nie spolerujesz. Wymieszaj lakier na zaprawki, kup pędzelek najlepiej z zająca i delikatnie wypełnij rysę. Po zaschnięciu możesz pobawić się w polerowanie i będzie praktycznie niewidoczne. Ja też mam falę na tylnym błotniku. Jak będę robił postaram się o foto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum