Wysłany: 23 Marzec 07, 00:57 Renowacja i lakierowanie felg.
Hej!
Znacie może jakieś warsztaty we Wrocławiu i okolicach, gdzie można oddać felgi do renowacji, czyli usunięcia zadrapań na rancie i odnowieniu powłoki zabezpieczającej? Za wszelkie namiary będę bardzo wdzięczny.
_________________ Marcin 'meles' Borsuk
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
No, ale mnie jeszcze chodzi o "przetoczenie" rantów i wyrównanie wszystkich nierówności powstałych od krawężników. Muszę jeszcze sprawdzić felgi na wyważarce.
_________________ Marcin 'meles' Borsuk
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
Mój samochód:: bmw 525tds touring
Wysłany: 23 Marzec 07, 14:47
Ja robiłem fele u goscia na trzebnickiej (przy placu św. Macieja). w zazadzie tylko je poprawiał po poprzednik "fachowcu", który zapomniał je wyprostować. Miał zgryz, bo trzeba było wyprostowac dwie fele i nie zniszczyć lakieru. Kolo się spisał .
Teraz robi mi bbs, lekka renowacja bez prostowania i polerowanie rantu .
widziałem u niego fele w takim stanie, że jeśli potrafi je zrobić, to naprawde jest dobry.
warsztat nie rzuca sie w oczy, jadąc od centrum na początku trzebnickiej po lewej, przed przejściem z wysepka.
Najlepszy z wrocka jakiego znam jest na wittigowie - nie pamiętam jaka ulica - równoległa do głównej. Ode mnie z pracy robiło tam 2 znajomych i osobiście oglądałem wynik pracy lakiernika. Polecam !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum