Witam wszystkich, przez dłuższą część zimy jeździłem na alufelgach z polerowanym rantem i niestety sól i opiłki z klocków hamulcowych dała mi się we znaki... Piękne i błyszczące fele zrobiły się nad wymiar matowe wyczyściłem je jakimś środkiem do czyszczenia aluminium ale efekt matowości pozostał ten sam. Czy ktoś może mi doradzić jaką pastę polerską mam kupić (i gdzie we Wrocławiu to dostane) aby je wypolerować, a nie zniszczyć ??? Dodam tylko że powierzchnia przed była bardzo gładka (wyglądały jak chromowane)
Witka...pasta polerska lekko scierna... na kazdej stacji benzynowej..jezeli miales wypolerowane felgi aluminiowe to na bank bedzie ok...
np tempo pasta
filc z woda i pasta polerska ijedziesz raczka lub na wiertareczce kolko filcowe z pasta i woda...troche czasu i przywrocisz blask felga
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Gdzieś kiedys w sklepie widziałem taką zieloną paste w pudełku taką twardą ją sie nakłada na filc i sie poleruje! Efekt zajefajny!! Ale tempo tez da rade!
_________________ Gość BMW i nic więcej!!
Kupię osłonę plastikową czarną pod elektryczny szyber dach!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum