jakoś osobiście nie mogę sie przekonać do takich bajerów(może jestem w błędzie),ale takie mam zdanie.Jeżeli chodzi o ochronę lakieru to sądze że,jeżeli dwa razy do roku się samemu wypoleruje samochód dostępnymi na rynku środkami(a jest ich około mnóstwo)to jest wystarczająca ochrona.
Jeżeli chodzi o konkretną polerkę to zalecana jest nie częściej niż co pół roku , lecz to wszystko zależy od grubości lakieru . Jeżeli chodzi tylko o usuwanie zabrudzeń i nabłyszczanie , to proponuję PLASTMAL , a jeśli to grubsza sprawa to papierek 2000 i pasty lekkościerne FARACLA . Przy tej drugiej opcji proponuję s najpierw dużo dowiedzieć , gdyż można nieodwracalnie uszkodzić powłokę (przetrzeć lub przegrzać).
jesli dają gwarancje 6 letnią na elementy lakierowane i wykonane prace przez nich to sądze ze warto, jesli ktos kocha swoje BMW to zrobi wszystko aby ladnie wygladalo(jak nowe) ja bym dał tam swoje BMW. szkoda ze nie ma tego gdzie blisko mnie. tylko azWawie;-/ pozdr.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum