Mój samochód:: BMW e30 320I s4.10
Wiek: 32 Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 344 Skąd: Szkocja/Jelenia Góra
Wysłany: 16 Październik 06, 15:39
Ten kolorek też jest fajny inny niż reszta ja mam diamantschwarz metalic i tez jest fajny,tylko po umyciu a jak dobrze widze to chyba jest perełka Do tego będziesz musiał znależć dobrego lakiernika.
Mój samochód:: BMW e30 sedan m20b20
Wysłany: 21 Październik 06, 16:45
ja wlasnie jezeli przemaluje autko to na jasno ;P teraz mam czarne i szlag mnie trafia co umyje i wypucuje to za godzine juz ukurzone wiec jezeli juz to biala ;] czarne szybki i lekka gleba bedzie looz
_________________ W zyciu mam dwie milosci : Vivoncia i BMW ;]
Czarny jak najbardziej , ale nigdy metalizowany. Rysy na bezbarwnym masakrycznie widać , mam oba auta w metalicu , nie dość , że umyć tak żeby ładnie wyglądało to jest strasznie dużo pucowania to jeszcze za każdym razem wosk i heja bo każy nawet odcisk palca zostaje. Faktycznie na ciemnych kolorach strasznie widać wszelkie zabrudzenia i kurz.
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
Polerki odrobine np pastą tempo i dopiero narobisz rys na bezbarwnym na wierzchu. Poprzedni właściciel mojej E36 pokusił się przed sprzedażą o taką polerke , wierz mi lepiej żeby tego nie robił
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
Można polerować powierzchownie tylko pastą , wtedy uzyskamy pałysk . Jest jeszcze inna opcja szlifowanie drobnym papierkiem + pasta , w ten sposób usuwa się cieniutką
warstwę lakieru i te gębsze ryski . Jeżeli chodzi o tą drugą opcję to proponuje tego nie robić bez nadzoru fachowca
eeee wcale nieee, jak się pomaluje E30 to za parę lat będą rysy - będzie je trzeba usunąc. Wtedy wszyscy będą już wiedzieli co robic, żeby lakieru nie zniszczyc )
Jak pisalem wczesniej najlepszy kolor dla tego auta to czarny moje juz jest przemalowane powoli zaczynam je skladac:)
[ Dodano: 16 Czerwiec 07, 13:14 ]
No i moje bmw juz jest czarna teraz jeszcze wszystko poskladac polerka i gotowe...w czarnym wyglada super...polecam wszystkim:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum