z tego co wiem to sa rozne lampy w sedanie i kombi takze raczej nie beda pasowac
_________________ Kominki z płaszczem wodnym: salon sprzedaży, montaż, serwis, akcesoria, instalacje C.O.
Kontakt: komtech.tychy@gmail.com lub tel. 032 327 09 47 lub 505 345 621
Zapraszam na stronę internetową: www.komtech.tychy.pl
Witka...moj kumpel ma do sprzedania lampki do e36 sedan w bdb stanie z silniczkami jak chcesz to mozemy podjechac i przymierzyc bo tez jest z wroclawia.pozdrawiam moj nr kontaktowy to 507477928 napewno zrobi ci dobra cene bo u niego leza w garazu gdyz zalozyl ringi
rozne lampki na bank sa mierzy sedanem ,coupe compaktem a do kombi powinny byc takie same jak do sedana wiec spoks
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Witka...moj kumpel ma do sprzedania lampki do e36 sedan w bdb stanie z silniczkami jak chcesz to mozemy podjechac i przymierzyc bo tez jest z wroclawia.pozdrawiam moj nr kontaktowy to 507477928 napewno zrobi ci dobra cene bo u niego leza w garazu gdyz zalozyl ringi
rozne lampki na bank sa mierzy sedanem ,coupe compaktem a do kombi powinny byc takie same jak do sedana wiec spoks
buehueu a to moja wina ale jestem pewien na 100000% ze nie beda pasowac bo maja zupelnie inny ksztalt pozdrawiam
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
otoz lampy nie beda pasowac, w serii e36 kazdy model ma inne lampy, zarowno sedan, coupe, compact i touring, nic z tego nie mozna zamienic i podmienic, trzeba kupic po prostu pod dany model.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum