Kupiłem w końcu maskę do mojego coupe i muszę ją pomalować.I teraz mam pytanie, czy ktoś korzystał już może z lakiernika na ulicy Ożynowej(Wojszyce).Koleś mi powiedział że malowanie maski by kosztowało 300 złotych i czy polecacie ten zakład,czy może znacie jakiś inny dobry.Maka ma być malowana na diamant schwarz metalic .
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 19 Kwiecień 06, 17:54
Jezeli poczekasz do jutra dam Ci namiary na lakiernika . Malowal juz tym kolorem i naprawde jest swietny , a o ile dobrze pamietam bierze 260 zl za elemetn i nie poznasz ze cos bylo robione ...
Mój samochód:: BMW 7 (E38) + suprise silnika
Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 361 Skąd: Wrocław-Fabryczna
Wysłany: 14 Maj 06, 11:13
A może ktoś zna jeszcze inne dobre adresy lakierników (z zastrzeżeniem że od razu jest i blacharz).
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 14 Maj 06, 13:27
Ja tylko i wylacznie auto poddam lakiernikowi i blacharce tam gdzie podalem wyzej , nigdzie indziej . Tak jak i cala moja rodzina , juz nie raz dawalismy im auta do malowania , klepania i zawsze bylo w 100% idealnie . Rowniez juz wielu moich znajomych korzystalo z ich uslug
Wysłany: 14 Maj 06, 19:38
Jeżeli 300 zł za element to cena jest OK bo i tak przy malowaniu całego auta zawsze jest mała negocjacja. Podoba mi się że mają specjalizację OPEL gdyż oplowska perła wymaga dobrego lakiernika.
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 14 Maj 06, 20:21
olejus napisał/a:
Jeżeli 300 zł za element to cena jest OK bo i tak przy malowaniu całego auta zawsze jest mała negocjacja. Podoba mi się że mają specjalizację OPEL gdyż oplowska perła wymaga dobrego lakiernika.
Heh mi tam poprawki robili w moim kombiaku i to co malowali nie rozni sie od orginalu , zebys nie wiem jak patrzyl i jak sprawdzal
Ogolem powolaj sie na rodzine "Hejdysz"
Powiedz ze Cie przeyslali i jestes dobrym znajomym , moze dadza Ci rabata jakiegos )
Wysłany: 9 Październik 06, 20:51
Cytat:
cieszy mnie to i upewnia w tym ze warto mu oddac do polakierowania swoje Boeinga
Kiedy Zibi wymalował BMW mojego ojca a Pan Pietrakowski powiedział że on wymaluje lepiej to myślałem że to jedna z gadek 99% lakierników. Teraz ojciec czeka w kolejności na polerke. Naprawde koleś wie co jest grane i co ważne auta rozbierane są przez fachmanów od BMW (rozbierali własnie E65) !! Polecam lakiernika od Boeinga.
Co jeszcze ważne --- chciałem lustro (BMW daje skórke) i mam mega lustro.
Mój samochód:: BMW e30 sedan m20b20
Wysłany: 21 Październik 06, 16:53
a tak zapytam z czystej ciekawosci ile za pomalowanie e30 cupe calej plus poprawki blacharskie (tylne nadkola) ?? wiem ze cena moze byc rozna ale chodzilo by mi o cale autko i raczej myslalbym o jakims jasnym kolorku np. bialy z perla
_________________ W zyciu mam dwie milosci : Vivoncia i BMW ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum