Simon, Siemanko
7JX15 to znaczy ze felga ma szerokość 7 cali na a średnica obręczy to 15 cali jak sie nie myle!
A co do felg to proponuje papier ścierny zdzierasz lakierek, podkład, puzniej papier 2000 wodny i lecicz znów felgi, puzniej juz tylko filc i pasta polerska!!!
Efekt będzie zajefajny!!
_________________ Gość BMW i nic więcej!!
Kupię osłonę plastikową czarną pod elektryczny szyber dach!
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 4 Lipiec 07, 06:11
Tak FRYCIU, 7 to szerokość,15 to średnica. Co do polerki to widze że fele nie były jeszcze malowane,jest chyba tylko fabryczny klar,ale tak jak piszesz,papierek(wodny)zetrzeć lakier i zmieniając gradację papieru,aż do 2000(chyba że uda Ci się kupić 2500) szlifujesz. Później pasta i jedziesz. A później tylko trzeba dbać o felgi. Chociaż raz w tyg.przejechać pasta delikatnie(niektórzy raz na miesiac). No i musisz pochwalić sie efektem oczywiście.
Dzięki wielkie, w takim razie wciągam te fele, mam nadzieje że autko bedzie fajnie z nimi wyglądało. Właśnie byłem je obejrzeć, są troche poobijane i tu polerka nie pomoże ale są za 340 zł komplet więc chyba dadzą rade, teraz kwestia jak auto będzie wyglądać. Wrzuciłem jedną na przód bez opony i na lewarku, postaram sie wrzucić foty wieczorem i wdzięczny będe za opinie.
Pozdro
Ostatnio zmieniony przez Simon 4 Lipiec 07, 11:23, w całości zmieniany 1 raz
Simon,
Kup sobie stary model felg HR czy RH nie pamiętam dokładnie hehe
ładnie wyglądają w E30 i mają duży rant!! Lub stary wzór BBS bądż tez intra starywzór z ranetm
181283912_2.jpg
Plik ściągnięto 20 raz(y) 109,54 KB
179470151.jpg
Plik ściągnięto 20 raz(y) 110,03 KB
_________________ Gość BMW i nic więcej!!
Kupię osłonę plastikową czarną pod elektryczny szyber dach!
Ostatnio zmieniony przez FRYCIU 7 Lipiec 07, 21:19, w całości zmieniany 1 raz
można zetrzeć rant papierem ściernym wodnym na początek np. p800, potem p1200 albo jeszcze drobniejszy. Na koniec należy przepolerować je specjalnym środkiem do renowacji aluminium czy też felg kupisz go w sklepie z kosmetykami samochodowymi
_________________ Umysł bogacza zawsze sie dorobi nawet jak straci wszystko znów stanie na nogi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum