Wysłany: 17 Luty 07, 12:23 co zrobic gdy dolny róg drzwi mi sie odlamal
troche byl zardzewialy a podczas transportu calkiem sie odlamal a goscie z serwisu powiedzieli mi ze najlepiej wymienic cale drzwi! a to doslownie z 3 cm! jesli ktos wie jak ten kawalek dorobic to bardzo prosze o pomoc
Mój samochód:: Renault Laguna kombi....
Wiek: 30 Dołączył: 28 Sty 2007 Posty: 209 Skąd: Okolice Krakowa
Wysłany: 17 Luty 07, 19:33
Nie martw sie z czasem wszystko sie da zrobic. ja kupilem swoja e30 za 3800 przez rok wlozylem prawie 5000 a sprzedalem za 4500. ale mialem naprawde duzo frajdy z tego auta
pewnie tak... ja tez sie postaram... w sumie byl na biezaco naprawiany w niemieckim serwisie wiec w srodku jest wszystko ok... gorzej z blacharka przedewszystkim tym musze sie zajac
Mój samochód:: Obecnie E36 316i [atlantisblau]. Była E34 525 TDS Touring 1994
Wiek: 23 Dołączył: 25 Lut 2007 Posty: 182 Skąd: Kamienna Góra
Wysłany: 16 Marzec 07, 21:35
Mysle ze powinnas powęższyc na allegro lub napisac na forum w dziale KUPIĘ. Jesli nie masz co robic z wolnym czasem to mozesz troche pojezdzic po szrotach i innych "centrach handlowych" z czesciami choc mysle ze zakupy przez Internet byly by prostsze choc nie zawsze tansze
Mysle ze powinnas powęższyc na allegro lub napisac na forum w dziale KUPIĘ. Jesli nie masz co robic z wolnym czasem to mozesz troche pojezdzic po szrotach i innych "centrach handlowych" z czesciami choc mysle ze zakupy przez Internet byly by prostsze choc nie zawsze tansze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum