fc kamieniec
Mój samochód:: BMW E30 320i 1989r.
Wiek: 27 Dołączył: 14 Mar 2007 Posty: 6 Skąd: Kamieniec Wrocławski
Wysłany: 26 Listopad 07, 19:38 problem z instalacja gazową
witam. mam e30 z instalacja gazową, niestety niemam na nią żadnych papierów
Chciałem ją zalegalizowac, żeby miec święty spokój. Czy ktoś wie gdzie i jak najtaniej i najszybciej moge to zrobic???
pewnie na forum ktos takie cos ci odpisze pomysl troche takie zeczy o ktore pytasz nie naleza do pelno legalnych
_________________ (OO=[][]=OO)
fc kamieniec
Wysłany: 29 Listopad 07, 15:55
wiem , wiem, pewnie masz racje i misiaki inwigilują to forum tak jak na slasknet czy podobnych forach, ale jak wiesz istnieje tez coś takiego jak mail czy gg. Nie musi nikt odpowiadac na forum jak ma obawy, może skorzystac z innej opcji.
pozdawiam
Przy takiej instalce to chyba najistotniejsza sprawa to papiery / homologacja na butle
poszukaj po jakichs ogłoszeniach rozbitków gdzie np butla ocalała i ktos ma na nią
papiery mysle ze za niewielka kase odkupisz + zaswiadczenie z jakiegos zakładu ze
Ci to zamontowali i mając to mysle że bez problemu powinni Ci to wbic do dowodu i
bedzie legal
Ostatnio zmieniony przez Mordulec 29 Listopad 07, 16:01, w całości zmieniany 1 raz
fc kamieniec
Wysłany: 29 Listopad 07, 16:06
aha... no dzięki za odp. Zaczne się rozglądac za warsztatami i za butlą oczewiście, moze nawet na allegro.
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum