mam butle 35 l w kole i ostatnio mam takie przypadki ze wchodzi mi mniej gazu przedtem wchodzilo mi o 10 litrow mniej a teraz 30 mniej tankuje 5 litrow i pelny co to moze byc ratujcie z gory dzieki
[ Dodano: 1 Luty 08, 23:05 ]
bylem dzisiaj u gazownika i powiedzial ze zawor do wymiany tylko musze czekac bo nie ma takiego i nie wie kiedy bedzie mial
Mój samochód:: Była e30 2.0 była e34 2.0 jest e34 2.5 12v swapowane na 3.5
Wysłany: 1 Luty 08, 23:18
wlasnie w brc sa problemy z zaworami w butli! a jasniej z plywakami poziomu gazu! mysle ze wystarczy go rozebrac i odblokowac zobaczyc w jakim stanie! to jest na trybach i dletego sie blokuja!
Mój samochód:: Była e30 2.0 była e34 2.0 jest e34 2.5 12v swapowane na 3.5
Wysłany: 7 Luty 08, 00:09
tak! tylko gaz wyjezdzij! odkrecacz dwie rurki medziane! jedna od tankowania druga zasilanie do przodu! i w koło sruby imbusowe! ale wiesz sprubuj delikatnie w niego młotkiem poknac moze sie odblokowac! juz tak robiłem i było to skuteczne!
odkrecilem go dzisiaj ale nie moglem go wyciagnac jutro chyba pojade na wymiane bo on jest caly w srodkku zardzewialy i cos mi go blokowalo przy wyciaganiu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum