Wysłany: 28 Wrzesień 06, 22:03 Jakie macie sterowniki do II generacji ?
Chodzi mi, że chce zmienić kompa do sterowania i nie wiem jaki wybrać. W grę wchodzi albo autronik AL-700, albo DT, oba chyba polskie takie mam koło siebie montownie i nie chcę jeździć gdzieś daleko na regulację.
ja mialem w escorcie AL 700 i sie zrazilem, podobno wiele ich jest wadliwych (tak slyszalem)
_________________ Kominki z płaszczem wodnym: salon sprzedaży, montaż, serwis, akcesoria, instalacje C.O.
Kontakt: komtech.tychy@gmail.com lub tel. 032 327 09 47 lub 505 345 621
Zapraszam na stronę internetową: www.komtech.tychy.pl
najlepszy w polsce jest BRC popularny zreszta w polsce.Do twojej bmki jest o nazwie blitz ale taka wymiana (zamiana) sterownika jest troche kosztowna kazdy sterownik posiada bowiem kpl kabli wiec zmieniajac sterownik rowniez powinno zmienic okablowanie
za autronica muszę zapłacić 480 zł, więc jeśli ten Blitz można za tyle założyć to może wezmę pod uwagę, z tym, że nie wiem gdzie zamontują mi taki komp.
blitz jest malo wadliwy te polskie autroniki czy te z dt gazu zdazaja sie buble koszt prawdopodobnie jest taki sam w wawie jest kilka autoryzowanych zakladow brc oto ich ogolnopolska lista mozna tam montowac jak i rowniez dokonywac napraw gwarancyjnych i po gwarancyjnych http://www.czakram.pl/nrits.php
za autronica muszę zapłacić 480 zł, więc jeśli ten Blitz można za tyle założyć to może wezmę pod uwagę, z tym, że nie wiem gdzie zamontują mi taki komp.
Kosa napisał/a:
Al-700 - włoskie Autronic,
pozdr
podobno włoskie bebechy, ale w Polsce składają
jak się sprawuje ten AL-700 w Twojej berci?
Ja u siebie nie nazekam, nie mialem poki co zadnych problemow
no właśnie, umówiłem się już na tego altronica i nie wiem czy brać się za te BRC. Wiem, że BRC ma dobrą opinie, ale jak post wyżej i altronic może śmigać bez problemów. Pewnie ważniejszy jest montaż i regulacja niż sama marka, pomijając jakieś typowe badziewia Chyba założe to AL-700 - w przyszłości można samemu podłączyć kompa i poregulować sobie, oczywiście wcześniej łykając troche teorii
no właśnie, umówiłem się już na tego altronica i nie wiem czy brać się za te BRC. Wiem, że BRC ma dobrą opinie, ale jak post wyżej i altronic może śmigać bez problemów. Pewnie ważniejszy jest montaż i regulacja niż sama marka, pomijając jakieś typowe badziewia Chyba założe to AL-700 - w przyszłości można samemu podłączyć kompa i poregulować sobie, oczywiście wcześniej łykając troche teorii
w razie czego mam interface, kabel i programy do al-700
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum