korzon
Mój samochód:: Szukam BMW
Wysłany: 11 Czerwiec 07, 21:11 Ile pali 330d ?
Witam chlopaki rozgladam sie za bunia i mialem na oku kilka 320d lecz ostatnio chodzi mi po glowie 330d.. Tylko chcialbym sie dowiedziec ile to pali? Gdyz duzo bede jezdzil wiec zalezy mi na oszczednym aucie... Pozdrawiam..
Ile pali ???? Pewnie tyle ile wlejesz
A tak na poważnie spalanie w każdym autku zależy od tego w jak ciężkich butach chodzisz, w jakiej kondycji jest silnik i jaka jest specyfika tras miasto/poza.
korzon
Mój samochód:: Szukam BMW
Wysłany: 14 Czerwiec 07, 15:49
Jesli chodzi o moja jazde to jezdze bardzo spokojnie mam dziecko 8 miesieczne a jesli chodzi o miasto to nie stoje w korkach jezdze 60% trasa 40% miasto ale bez korkow... A co do kondycji silnika to nie wiem narazie szukam ...
Jesli chodzi o moja jazde to jezdze bardzo spokojnie mam dziecko 8 miesieczne a jesli chodzi o miasto to nie stoje w korkach jezdze 60% trasa 40% miasto ale bez korkow... A co do kondycji silnika to nie wiem narazie szukam ...
Popytam kumpla b omial 320d i 330d.
PS: Jak jezdzisz spokojnie t owystarczy 320d, p oco ci 330d?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum