Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 25 Styczeń 08, 15:05 Gdzie w Wroclawiu zalozyc BLOS ? ? ?
Jak w temacie,bylem na Gazowej ale tam krzykneli 450zl.Myslalem ze sie przewruce.Niby w tym jest wliczony dolot ze stozkiem ale i tak zwazywszy iz blos daje swoj to cena naprawde spora.
[ Dodano: 27 Styczeń 08, 09:50 ]
Koledzy i kolerzanki,prosze was pomyslcie,popytajcie,a jak ktos sie niechce wylaniac to prv
Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 19 Marzec 08, 09:51
A co masz dokladnie na mysli?? Chodzi Ci o odpalenie zimnego silnika na wlączonej instalacji LPG??
pudzianek_19
Mój samochód:: BMW E34
Wysłany: 19 Marzec 08, 18:31
Dokładnie chodzi mi o to . Bo teoretycznie mozna odpalić autko na gazie , jak jest zimny silnik , albo nawet ciepły - chodzi mi głównie o start z gazu a nie z benzyny . Mozna na blosie odpalić ?
to zalezy od instalki jaka masz, tak mozna ylok na I gen tzw. instalka na srubke ale po co ?
Wysłany: 19 Marzec 08, 19:00
Chcę auto palić na gazie , bo mam jakiś problem z wadą układu paliwowego oraz elektrycznego i najprościej jest na gazie . Zamierzam wstawić blos , ale nie wiem czy będzie wtedy mi mógł odpalić na gazie . Obecnie mam gaz 1 gen i odpalam z gazu .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum