ja myśle tak...stać mnie na bmw to stać mnie na benzyne. to proste.nigdy w życiu LPG.nie mam zaufania a po drugie silnik jest tak skonstruowany ze musi dostać ciecz a nie jakiś gaz.I tak jest.Ja mam z 2000 roku diselka i leje tylko najlepsze paliwko a nie jakiś słonecznikowy czy rzepakowy.TO ZABóJSTWO DLA SILNIKA.
Dziwie sie sobie, ale muszę zgodzić się z Mordulcem:) już w latach 90-tych poszła pierwsza fabrycznie zagazowana e34 pod kodem "518G" sprzedawano to nawet w USA.
Co do rzepaku do autka: mercedesy stare podobno na tym chodza. Ja nie lubie zapachu frytek w aucie.
Ostatnio zmieniony przez oggy 20 Grudzień 07, 10:27, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: bmw 320 coupe
Wysłany: 11 Styczeń 08, 02:12
witam moj (chwilowo) mietek 124 200D jezdzi na rzepaku słonecznikowym, opale itd nawet jakies bezbarwne dziadostwo przetrawił ale to merol i silnik bez zadnych ulepszeń ,a z tego co sie orientuje BMWjest wrażliwe na tego typu wynalazki i raczej nie polecam....chociaz ciekawe jak by zmieszac roslinny z normalnym ON ......... to jest szlachetna marka a nie jakis wszystkochłonący trojkat...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum