Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
sprzedam BMW e36 325i
Autor Wiadomość
pawlus57 
e36 GÓRĄ!!!!!!!!!!

Mój samochód:: BMW e36 325i
Wysłany: 15 Luty 08, 08:28   sprzedam BMW e36 325i

Witam, sprzedam Bmw 325i coupe, 1993 rok. Autko jest w bardzodobrym stanie ma swoje lata i cztery kropki rdzy ale to żaden problem nie robione żadne zaprawki, 100% bezwypadkowy, granatowy, 100% oryginalny przebieg 108 tys (książka serwisowa), 1 właściciel kobieta, sprowadzony z niemiec, opony letnie i zimowe na felgach, auto jest w świetnym stanie, cena 13500 zł plus opłaty 1200zł nie jeżdżone w kraju nie wybite wiem ze mozna kupić taniej ale napewno nie takie auto nie katowane. Tym autem nie były krecone kółka ani palona guma polecam bo warto Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez pawlus57 21 Marzec 08, 09:24, w całości zmieniany 5 razy  

AWV 

Mój samochód:: BMW e36 328i
Wysłany: 18 Luty 08, 19:20   

może jakieś fotki

pawlus57 
e36 GÓRĄ!!!!!!!!!!

Mój samochód:: BMW e36 325i
Wysłany: 18 Luty 08, 20:53   

auto dzis przyjechało fotki bedą jutro, wcześniej niezauważyłem auto ma trzy małe rdzewki, ma wkoncu swoj wiek, trzeba zrobic zaprawki,ale pozatym tak jak pisałem z wyposażenia to klimatyzacja dwustrefowa, duży kom[puter, elektryczne szyby i lusterka, poduszkę powietrzną, podgrzewane fotele i lusterka, elektryczny szyberdach regulowany w dwóch płaszczyznach pozdrawiam

[ Dodano: 20 Luty 08, 20:36 ]

Ostatnio zmieniony przez pawlus57 20 Luty 08, 21:58, w całości zmieniany 9 razy  

Odpowiedz do tematu