Witam, sprzedam Bmw 325i coupe, 1993 rok. Autko jest w bardzodobrym stanie ma swoje lata i cztery kropki rdzy ale to żaden problem nie robione żadne zaprawki, 100% bezwypadkowy, granatowy, 100% oryginalny przebieg 108 tys (książka serwisowa), 1 właściciel kobieta, sprowadzony z niemiec, opony letnie i zimowe na felgach, auto jest w świetnym stanie, cena 13500 zł plus opłaty 1200zł nie jeżdżone w kraju nie wybite wiem ze mozna kupić taniej ale napewno nie takie auto nie katowane. Tym autem nie były krecone kółka ani palona guma polecam bo warto Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez pawlus57 21 Marzec 08, 09:24, w całości zmieniany 5 razy
auto dzis przyjechało fotki bedą jutro, wcześniej niezauważyłem auto ma trzy małe rdzewki, ma wkoncu swoj wiek, trzeba zrobic zaprawki,ale pozatym tak jak pisałem z wyposażenia to klimatyzacja dwustrefowa, duży kom[puter, elektryczne szyby i lusterka, poduszkę powietrzną, podgrzewane fotele i lusterka, elektryczny szyberdach regulowany w dwóch płaszczyznach pozdrawiam
[ Dodano: 20 Luty 08, 20:36 ]
Ostatnio zmieniony przez pawlus57 20 Luty 08, 21:58, w całości zmieniany 9 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum