Tommasso
Mój samochód:: Było i jest ich troche ;-)
Wysłany: 3 Marzec 08, 18:58 E34 520i za śmieszną kase do oddania ....
...silnik 2.0 R6 12V m20 stan b.dobry po małym remoncie pierścionki panewki , komplet uszczelek głowica - remont kosztował wiecej niż teraz całe auto ), bez żadnych wycieków , bez przedmuchów , nie bierze oleju - nie dymi na najwyższych obrotach na odcięciu ) pali na dotyk zimny chodzi równiutko bez zająknięć zawieszenie stan b.dobry nic w nim nie stuka i nic nie puka z mankamentów technicznych jedynie 3-bieg nie wskakuje ( może to być tylko wybierak - opinia mechanika ) na felgach stalowych + opony zimowe 7-8 mm bieżnika , felgi widoczne na zdjęciu klasyka BBS RS 16" przód 8J tył 9 J mogę sprzedać osobno - z oponami 1200 zł , cena za samochód 2399 zł na zimówkach , z wyposażenia standartowego auto posiada - wspomaganie kierownicy , centralny zamek , szyberdach korbka , welurowa tapicerka ,( poprzecierane tylko siedzisko kierowcy - boczek - NIE ) mały komputerek
Technicznie auto jest naprawdę OK , wizualnie jak widać na zdjęciach
OC jeszcze 3 miesiące przegląd do października 2008
Więcej Info pod numerem 601 - 487 - 103
Auto znajduje się we Wrocławiu - chętnych zapraszam na ogledziny
Pozdrawiam Tommasso
bombel
Mój samochód:: od 17,03,08 bedzie e30 324
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum