Posiadam Bmw 318 is coupe - mam autko prawie rok - jestem z bardzo zadowolony... jedynym problemem w tym autku jest sprawa zawieszenia ...dlaczego ... jezdziła jakis czas na 18" teraz na naszych drogach zaczynam sie denerwowac ... wiecie o co chodzi... interesuje mnie zawieszenie a dokładnie co wykombinowac... zeby komfortowo jezdzic na naszych drogach na 18"... POzdrawiam
Z tego co widze to gosc ma raczej e36 jesli wpakował tam 18-tki a nie
e30 , wiec bez przesady normalny profil , da sie na tym spokojnie jezdzic
ale wybor własciciela albo pełen lans na 18-tkach albo komfort , innego
rozwiazania nie wymyslili , chyba ze kupi sobie jakaś terenówke
tak się właśnie zastanawiałem jak można wcisnąć 18'' do E30
Wierz mi ze mozna , jak znajde to wkleje mam fote z jakiegos zlotu
gdzie koles wstawił do E30 felgi od M5 18-tki oczywiscie macphersony
i piasty byly przeszczepione albo z e34 albo e36 , wygladało
rewelacyjnie tylko ze po wrocku to by bylo prostowanie felg raz na tydzien
UPDATE : znalazłem fote Kozacko to wyglada ale jazda na takich
felach to po wrocku raczej odpada
Zawieszenie można rozwiązać poprzez montaż uniballi stosowane w samochodach rajdowych bardzo trwałe elementy gumowe łatwo tego tak nie wybijesz gorzej amortyzatory i spreżyny no ale napewno coś się znajdzie ....:) Pozdro FunS BMW
Posiadam Bmw 318 is coupe - mam autko prawie rok - jestem z bardzo zadowolony... jedynym problemem w tym autku jest sprawa zawieszenia ...dlaczego ... jezdziła jakis czas na 18" teraz na naszych drogach zaczynam sie denerwowac ... wiecie o co chodzi... interesuje mnie zawieszenie a dokładnie co wykombinowac... zeby komfortowo jezdzic na naszych drogach na 18"... POzdrawiam
Updatemoje autko to model e 36 - dla wyprostowania sytuacji...
[img]C:\Documents and Settings\Admin\Moje dokumenty\Betka\dscn2457[/img]
[img]http://Documents and Settings\Admin\Moje dokumenty\Betka\dscn2457.jpg[/img]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum