Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
tak juz bylo czy to moze zbierznosc??
Autor Wiadomość
zaba84 
Paweł

Mój samochód:: byla BMW E34, jest E36
Wysłany: 8 Marzec 08, 15:35   tak juz bylo czy to moze zbierznosc??

Witam...dzis wrzucilem nowe fele z oponkami do auta, ale jak sciagalem te stare to zauwarzylem ze 1 opona przednia od str kierowcy ma zjechany wewnetrzna krawedz tzn lysa ;) .... I teraz zastanawiam sie czy to juz tak bylo moze od poprzedniego wlasciciela(bo to autko mam od listopada) tzn czy mu sciosalo opone i ustawil zbierznosc i opon nie zmienil czy to moze mi sie zrabalo cos ze zbierznoscia. Dodam ze miesiac temu robilem przeglad i niema zadnych luzow na niczym doslownie rzadnych i jak jade to spokojnie moge puscic kiere i autka zqa cholere nie sciaga ani nic... Co myslicie i tym??

sowa 
sowin19

Mój samochód:: BMW e30 320I s4.10
Wysłany: 8 Marzec 08, 20:02   

Podjedź na jakąś stację ustaw (sprawdź) zbieżność :!: Koszt ok. 70pln, Bo jak zjedziesz nowe opony to będzie kolejny wydatek :wink: a takim gdybaniem to... ...może poprzedni właściciel był skompy, wymienił końcówkę/sworzeń a zbieżności nie ustawił. Po takim ustawianiu dobry mechanik powie ci czy auto było bite, czy nie :idea: <bmw_3>

leszek 
Przyjaciel Klubu

Mój samochód:: 735i e32
Wysłany: 9 Marzec 08, 12:17   

sowa napisał/a:
Podjedź na jakąś stację ustaw (sprawdź) zbieżność :!: Koszt ok. 70pln, Bo jak zjedziesz nowe opony to będzie kolejny wydatek :wink: a takim gdybaniem to... ...może poprzedni właściciel był skompy, wymienił końcówkę/sworzeń a zbieżności nie ustawił. Po takim ustawianiu dobry mechanik powie ci czy auto było bite, czy nie :idea: <bmw_3>

oprucz ustawienia zbierzności sprawdz kont odchylenia kół ,

Lepiej stracić sekunde w życiu
jak życie w ciągu sekundy

Odpowiedz do tematu