Mój samochód:: byla BMW E34, jest E36
Wysłany: 8 Marzec 08, 15:35 tak juz bylo czy to moze zbierznosc??
Witam...dzis wrzucilem nowe fele z oponkami do auta, ale jak sciagalem te stare to zauwarzylem ze 1 opona przednia od str kierowcy ma zjechany wewnetrzna krawedz tzn lysa .... I teraz zastanawiam sie czy to juz tak bylo moze od poprzedniego wlasciciela(bo to autko mam od listopada) tzn czy mu sciosalo opone i ustawil zbierznosc i opon nie zmienil czy to moze mi sie zrabalo cos ze zbierznoscia. Dodam ze miesiac temu robilem przeglad i niema zadnych luzow na niczym doslownie rzadnych i jak jade to spokojnie moge puscic kiere i autka zqa cholere nie sciaga ani nic... Co myslicie i tym??
Mój samochód:: BMW e30 320I s4.10
Wiek: 32 Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 344 Skąd: Szkocja/Jelenia Góra
Wysłany: 8 Marzec 08, 20:02
Podjedź na jakąś stację ustaw (sprawdź) zbieżność Koszt ok. 70pln, Bo jak zjedziesz nowe opony to będzie kolejny wydatek a takim gdybaniem to... ...może poprzedni właściciel był skompy, wymienił końcówkę/sworzeń a zbieżności nie ustawił. Po takim ustawianiu dobry mechanik powie ci czy auto było bite, czy nie
Podjedź na jakąś stację ustaw (sprawdź) zbieżność Koszt ok. 70pln, Bo jak zjedziesz nowe opony to będzie kolejny wydatek a takim gdybaniem to... ...może poprzedni właściciel był skompy, wymienił końcówkę/sworzeń a zbieżności nie ustawił. Po takim ustawianiu dobry mechanik powie ci czy auto było bite, czy nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum