Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Moderator
19 Wrzesień 06, 18:52
Szpera w E30
Autor Wiadomość
Pershing 
Motorniczy

Mój samochód:: BMW E34 525i & E36 320i & Honda CB 750
Wysłany: 25 Luty 05, 09:01   Szpera w E30

Hej !!!

Chciałbym do swojej beemy załozyć dyfer ze szperą i teraz : Czy jest w ogole możliwośc dostania dyfra 4:10 ze szperą , czy szpera występowala tylko w dyfrach do mocniejszych aut (o mniejszym przełozeniu) :?: Jaki był by mniej więcej koszt takiego dyfra :?: i jak poznać czy dyfer nie jest zajechany :?:

pozdro

NiCKOS 

Mój samochód:: BMW E30 318 M40
Wysłany: 25 Luty 05, 21:42   szpera ...:)

Persching szpery były montowane seryjnie w niektórych 2,5 litrowych i to w tych wersjach z silnikiem " IX " ale to rzadkość a jeżeli chcesz mieć dyfer ze szperą to poprostu zostaje ci szukanie dyfra do E-30 o przełożeniu 4,10 i będziesz miał szpere..:) jakiś gościu z chorzowa ma szpere za 800 zł Jacek (508 302 357 ) znalazłem ogłoszenie :) powodzenia w szukaniu Pozdro dla FunS BMW 8)

Kiczy

Wysłany: 8 Sierpień 05, 18:55   

Witam! Mam moja e 30 prawie rok. Silnik 2,5 l i co najlepsze ma szpere. Cos pieknego przy ruszaniu daje taki efekt ze hu... Zastaja dwa piekne czarne pasy na asfalcie. No i jeszcze palenie na hamulcu, zawsze masz pewnosc ze dymia oba kola.

Odpowiedz do tematu