Wysłany: 27 Luty 08, 10:53 spryskiwacz i klakson działają tylko na krótko
tak jak w temacie,na krótko działają a poza tym to ''lipa''.bezpieczniki sprawdzone.czy to może być jakiś przekażnik albo ewentualnie jakieś styki w kierownicy.oprócz tego wszystko działa światła,wycieraczki
Witam ja bym zdjął osłonę kolumny kierownicy i po kabelkach do wtyku złącza wypiął wtyk i odszukał odpowiednie kable (mam na myśli spryskiwacz i klakson i co tam jeszcze) nie wiem jak z klaksonem bo u siebie jeszcze nie zdejmowałem kiery możliwe że jest na kabelkach , albo na stykach naprawdę nie wiem . Teraz miernik ustawiasz na omy i dzwonisz po kablach każdą pozycję przełączników lub bierzesz schemat i prosto do celu konkretne pozycje sprawdzasz
heeh no jak je bezpośrednio do akumy podłączysz
dzięki PIT posprawdzałem wszystko i okazało się że przekażnik od spryskiwacza lekko zaśniedział i nie podawał prądu a co do klaksonu to przekażnik działa ale klakson nie.także lecę do sąsiada wykręcić mu z kamaza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum