Wysłany: 12 Marzec 08, 14:17 problem co to może być
podczas jazdy na wprost nic się nie dzieje, natomiast na rondzie coś z tyłu stuka a przy powolnej jeździe czuć jakby coś blokowało koło co to może być czy ktoś miał z czymś takim do czynienia. Musze dodać że myślałem że problem jest w przegubie bądź w półosi bo miałem luzy jednak po wymianie półosi i przegubów problem jest nadal . Chyba będzie duże ognisko za domem mam już jej dość
właśnie że nie słychać żeby huczało piasty ok. a jeszcze co ciekawe zaczęło sie to dziać jak wymieniałem szczęki hamulca ręcznego podniosłem samochód na lewarku a jak opuściłem autko spowrotem na koła to zaczęło stukać.
Dzisiaj trochę tam pozaglądałem podniosłem cały tył do góry i ku mojemu zdziwieniu po zakręceniu jednym kołem drugie koło kręci się w tą samą stronę a wydaje mi się że powinno w przeciwną .Wniosek z tego taki że padł mechanizm różnicowy.Sprawa jasna dzięki za wasze
opinie bunia już odwiedza stronę allegro.pl nie mam ochoty już się z nią użerać.
Ostatnio zmieniony przez rychu1976 15 Marzec 08, 17:58, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum