Witam mam pewien problem z pompa paliwa:(nagle przestala dzialac jak ja podlanczam na krotko do jakiegos zasilania to dziala a na orginalnym podlaczeniu nie:(sprawdzalem bezpieczniki masy wszystko jest ok wiec co to moze byc??
Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 24 Marzec 08, 16:50
A skad pewnosc ze to pompa paliwa?? Jakie masz objawy??
A jak podlaczasz na krotka to co sie dzieje?? slychaj ją jak brzeczy czy normalnie przepompowuje paliwo??
[ Dodano: 24 Marzec 08, 16:54 ]
Wiesz,elektrycznie moze byc sprawna,a mechanicznie zatarta. Opisz dokladnie co jest.Zajzyj tez do filtra paliwa,jest zaraz za bakiem.
jak podlanczam na krotko to normalnie podaje paliwo ajak jest podpieta normalnie do wiazki to niedziala wogule .moja e 30 jest z 90 roku a gdzie ten przekaznik gdzies przy pompie jest czy w bezpiecznikach??
witka miałem ten sam problem u mnie niema przekaźnika a zaradziłam temu może nie profesjonalnie ale działa już 10 mc i jeździ , po pomiarach miernikiem stwierdziłem brak plusa na bezpieczniku pompy nr 11 dzwonienie po kablach kostki i nic nie działa więc pożyczyłem sobie napięcie z bezpiecznika obok nr 12 (zwora)na cieniuteńkim druciku i jak na razie bryka bryka
_________________ Sam go pcham go ale mam go
Ostatnio zmieniony przez PIT 26 Marzec 08, 20:05, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum