Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Moderator
19 Wrzesień 06, 18:56
pomocy problemy z gażnikiem pierburg w e30
Autor Wiadomość
ICEMAN 

Mój samochód:: BMW 318 e30
Wysłany: 5 Grudzień 05, 19:08   pomocy problemy z gażnikiem pierburg w e30

panowie błagam pomocy!!!!!! posiadam bmw e30 316 na gażniku elektrycznym pierburg 2be. dzieja sie z tym gażnikiem takie zeczy ze juz niemam do niego siły, raz daje za bogatą mieszanke raz gaśnie, czasami chodzi idealnie a czasami zalewa i telepie motorem.czasami nieda sie go odpalić bo tak leje wachą do kolektora. prosze o pomoc bo sam jestem juz bliski japońskiego "sepuku" , moze ma ktoś z was naprzykład ksiązke serwisoawą gdzie jest dokładnie opisana regulacja tego gażnika. to bym podjechał i skserował sobie,prosze o szybka pomoc bo jestem coraz blizszy pozbycia sie tego auta a powstrzymuje mnie tylko nadzieja ze da sie cos jeszcze zrobić z mojej furki( i to ze to moje ulubione auto)
pozdrawaim jarek

łazik 
Przyjaciel Klubu

Mój samochód:: bmw 318 m40 nigga
Wysłany: 8 Grudzień 05, 15:56   

czy jesteś pewny że to gaznik?.może coś z zapłonem?.co do gażnika to ''temat rzeka''. polecam ci chociaż przeczyścić dusze wolnych obrotów,paliwowe.posprawdzaj także podkładki,uszczelki i czy gdzieś niełapie lewego powietrza,może pływak się przytopił?.ciężko to stwierdzić. polecam zdjąć ,wyczyścić, posprawdzać,zamontować.może się wtedy poprawi! :D .pozdro

Odpowiedz do tematu