Mój samochód:: bmw kombi 1.8 tds
Wysłany: 16 Marzec 08, 12:12 mechanika i elektryka
stuki w silniku bmw e36 1.8 tds na jakim warsztacie to sprawdzic we wrocku ma przejechane 300 tys zalałem valvolain max live 10w40 czy moze zalac minerał castrol lub inny może ktos z was poradzi pozdrawiam jarek
[ Dodano: 21 Marzec 08, 16:09 ]
dzięki za porady pozdrawiam wszystkich i życzę zdrowych wesołych spokojnych świąt jarek
Ostatnio zmieniony przez jarecki7611 16 Marzec 08, 13:45, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 22 Marzec 08, 12:26 Re: mechanika i elektryka
jarecki7611 napisał/a:
stuki w silniku bmw e36 1.8 tds na jakim warsztacie to sprawdzic we wrocku ma przejechane 300 tys zalałem valvolain max live 10w40 czy moze zalac minerał castrol lub inny może ktos z was poradzi pozdrawiam jarek
[ Dodano: 21 Marzec 08, 16:09 ]
dzięki za porady pozdrawiam wszystkich i życzę zdrowych wesołych spokojnych świąt jarek
może auto-chip na przedmiejskiej ? boczna legnickiej ? ja u nich serwisuję auto i jestem zadowolony
_________________ ...::: devil inside :::...
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum