kmailp
Mój samochód:: bmw e21 323i sport
Wysłany: 1 Kwiecień 08, 14:14 jakie jest odpowiednie ciśnienie w cylindrach?
wczoraj mierzyłem ciśnienie w moim e21 323i zegar wskazywał 12.5.jakie wy mieliście wyniki bo nie wiem eszcze czy ten silnik kwalifikuje się do wymiany na jednym z forum znalazłem katalog i tam pisało że niby 10 to norma ale wątpie abby to była prawda
kmailp
Mój samochód:: bmw e21 323i sport
Wysłany: 2 Kwiecień 08, 12:18
dziękuję za ten link dużo z niego wywnioskowałem tylko że ja nie chcę aby moja głowica była pęknieta a poza tym nie mam mleka w oleju.jeśli znasz ten silnik to doszedlem juz do tego ze miałem wtrysk troche ciachniety i brała ogromne dawki powietrza bo strzały gazem pogieły mi tą blache co zamyka powietrze ale juz to zrobiłem.teraz czekam na efekty dzisiaj jazda próbna
[ Dodano: 2 Kwiecień 08, 13:19 ]
ale problem ciśnienia nadal nie rozwiązany więc proszę o pomoc
[ Dodano: 2 Kwiecień 08, 13:20 ]
dziękuję za ten link dużo z niego wywnioskowałem tylko że ja nie chcę aby moja głowica była pęknieta a poza tym nie mam mleka w oleju.jeśli znasz ten silnik to doszedlem juz do tego ze miałem wtrysk troche ciachniety i brała ogromne dawki powietrza bo strzały gazem pogieły mi tą blache co zamyka powietrze ale juz to zrobiłem.teraz czekam na efekty dzisiaj jazda próbna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum