ja inspekcje kasuje w serwisie , koszt 20zl. Można sobie kupić interface diagnostyczny jak masz laptopa i samemu kasować , a metody na kabel nigdy nie próbowałem
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
Bez przesady , po co wywalac 20zł
Bedzie Goglin na gg to wam napisze ktory pin idzie do masy i po
sprawie
Ja za kazdym razem kasuje z reki i nie ma zadnego problemu
UPDATE : Pin nr 7 zwieramy z masą i przekrecamy kluczyk w stacyjce
tak zeby tylko podswietliły sie kontrolki (NIE ZAPALAMY !!!! ) i po 15
sekundach powinny sie zapalic wszystkie zielone
Mój samochód:: e36 318is coupe
Wysłany: 26 Listopad 05, 20:24
Mordulec napisał/a:
Bez przesady , po co wywalac 20zł
Bedzie Goglin na gg to wam napisze ktory pin idzie do masy i po
sprawie
Ja za kazdym razem kasuje z reki i nie ma zadnego problemu
UPDATE : Pin nr 7 zwieramy z masą i przekrecamy kluczyk w stacyjce
tak zeby tylko podswietliły sie kontrolki (NIE ZAPALAMY !!!! ) i po 15
sekundach powinny sie zapalic wszystkie zielone
Metoda na kabelek najlepsza prawda Mordulec i co najwazniejsze sprawdzona (na szych bumach) ze dziala Tak jak Mordulec pisal zwieramy 7 pin z masa na zaplonie i czekamy az zapala sie kontrolki i zgasnie napis insection nastepnie odpalamy bume i mozemy smigac
Δ i Ω ... jeśli ktoś potrzebuje pełnej instrukcji kasowania inspekcji (chyba do wszystkich modeli), to zapraszam za pośrednictwem "Urzędu Pocztowego" (prostokącik na dole z kopertką).
... jak się nie chce samemu ryzykować drucikiem, to w Lublinie (przynajmniej w mojej maszynie 90`), robią to za friko. Ale to tylko Info, bo z Wrocka, trochę daleko...
A czy może macie krótkie info co oznaczają poszczególne ikonki, lampki na wyzwietlaczu?
Pali się na początku kilka zielonych i gaśnie to chyba ok?, jest też jakiś budzik przez chwilę, i co to jest?
te zielone kontrolki oznaczaka kiedy mamy wymienic olej jak sa zielone to spoko ale jak juz pojawia sie żolta i potem czerwona to znaczy wymien olej a budzik to kontrolka przegladu rocznego czyli poprostu przeglad
_________________ Gość a ja sie nie poddam zrobie ten samochód 3,5bedzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum