Wysłany: 29 Luty 08, 17:53 ile KM mozna wycisnąc z M10 ??
jak w temacie nie wliczając kapitalki silnika. w grę wchodzi cały wydech , obróbka głowicy , wydajniejsze wtryski, turbina . chodzi mi o inwestycję rzedu 3-4 tyś.
bo jeśli poniżej 150 KM to nawet nie ma sensu i trzeba będzie nad swapem mysleć??
jesli ktoś robił coś takiego proszę o opinie i porady w szczególności o uturbieniu
_________________ 1995-koniec produkcji klasycznych aut BMW (zresztą innych też)od 2000 generacja kosmitów
i wez tu kór.. bądz normalny
jak chcesz moj kumpel sprzedaje golfa mk1 i nawet m5 nie ma z nim szans! myśle ze za 10 tyś by go puścił:D ale szczerze...każda Bawarka przy nim wymięka (((
_________________ sami oceńcie:)http://imageshack.us/
M10 1.8 jak lubisz sie bawic i jak dopasujesz turbine czytałem że 0,5 bara wystarczy bez żadnych modernizacji silnika i jest ok 180KM tylko to kupe czasu zajmuje ale sam sie poważnie zastanawiam, największy problem to kolektor wydechowy bo trzeba samemu zbudować no i trzeba troche poczytać
jak chcesz moj kumpel sprzedaje golfa mk1 i nawet m5 nie ma z nim szans! myśle ze za 10 tyś by go puścił:D ale szczerze...każda Bawarka przy nim wymięka-- może ktoś to przetłumaczyć bo nie wiem o co chodzi!?
_________________ mam jeszcze jeden pojazd z tylnym napedem-yamaha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum