jakis czas temu pojawil mi sie taki komunikat oraz czerwona kontrolka z wykrzyknikiem. Oczywiscie, teoretycznie, to problem ze zuzytymi klockami.
Niestety nie do konca, klocki sa ok wiec postawilem na czujniki. Jeden mialem juz "oryginalnie" zwarty wiec postanowilem zewrzec drugi. Niestety to nie dalo rezultatu - kontrolka pali sie nadal. To rowniez nie jest problem niskiego stanu plynu hamulcowego.
Sugestie mile widziane:)
Ostatnio zmieniony przez shake 11 Marzec 08, 20:49, w całości zmieniany 2 razy
Mój samochód:: BMW e36 316i M43
Wysłany: 13 Marzec 08, 15:21
Podobno zwarcie czujnika powinno załatwic sprawę. U mnie tak było zwarłem go odłąszyłem akumulator i po prau minutach załączyłem i po sprawie. Tylko to raz zadziała a 5 razy nie u kumpla tego nie dało zrobić i musiał jechac pod kompa wpinac zeby skasowac błąd. Więc może masz tak jak u niego jak to zwarłeś to jedz niech ci to skasuja i po sprawie. Pozdro
Niestety odlaczenie aku nic nie dalo jak przypuszczalem. Podpiecie pod kompa raczej tez niewiele zmieni - tak mysle. Swieci mi sie to od jakichs 2 tygodni i raz nawet na kilka godzin zgaslo, stad mysle,ze to nie komp. Przypuszczam,ze moze upieprzyly sie kabelki powyzej zlaczki czujnika albo jeszcze gdzies indziej. Moze jakis przekaznik albo bezpiecznik? HELP:)
pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum