Mój samochód:: byla BMW E34, jest E36
Wysłany: 2 Marzec 08, 20:59 e36. Prosze o pomoc w doborze felg.
Witam, moze zostane zaraz zjechany za zalozenie takiego posta a moze nie,
ale nie mam wizji jak auto bedzie wygladalo na danych felgach i nie mam wizji co do wyboru felg. Przegladam allegro i radze sie dziewczyny co ona sadzi ale wiecie jak to z kobietami, wiec zapytam sie profesionalistow w tej dziedzinie czyli was.
Ogolnie szukam felg do 1000zl, myslalem nad nowymi i drozszymi ale jak zarysuje albo cos to potem bedzie placz itp. a mam osiedle czescopwo rozkopane. Ogolnie podobaja mi sie flegi ramienne ale proste nie polokragle ramiona. Znalazlem kilka na allegro wypowiedzcie sie co o nich sadzicie i o ich rozmaze i tym ET czy podejda ogolnie. Bede tez bardzo wdzieczy za jakies fotki waszych aut jak wygladaja na jakis felgach. A zapomnialem dodac ze szukam 16calowych felg, oponki juz zakupilem 205/55 16", i autko mam obnizone.
Kilka linkow :
Szukaj raczej felg typowo do e36 / e46 bo od 5 / 7 mozesz miec problemy z ET
chyba był nawet podobny temat z podmiana felg z 5tki do 3ki i z tego co pamietam
to raczej lipa z tego wyszła , poszukaj na forum
Wysłany: 2 Marzec 08, 21:48
ja myslalem nas linkiem 2....
co do 4 to niestety, dowiedzialem sie ze ET nie podejdzie
Ale nie chodzi mi akurat o te linki co podalem, to tylko mniej wiecej co mi sie podoba, chodzi mi o wasze wizje+najfajniej fotki aut jak fele na aucie wygladaja, bo felga moze byc cacy a na aucie do kitu i na odwrot ..:(
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 2 Marzec 08, 22:51
Mialem to samo jak zalozylem nowiutkie schitzer'y.Nic sie nie martw pierwsza rysa najgorzej boli a potem z kazda nastepna juz jest latwiej .
Zdecydowanie NR 4.
Tyle że są produkowane przez firmę Drag Racing i nigdzie nie ma opini w temacie tych felg, co w sumie może tez nie jest złe, bo gdyby miały się giąć czy coś takiego to ludzie w necie by psioczyli.
Pozdrawiam
Wysłany: 3 Marzec 08, 14:29
gustuff napisał/a:
4 byla najlepsza
a 2 tez mi sie podoba i mysle, ze moze pasowac do e36
daj jakies zdjecie swojej bryki z boku to postaram sie moze wstawic te felgi
no autko mniejwiecej wyglada tak..teraqz sa zalozone 15" 205/60, no i jest onnizone na jakis czerwonych springach ale nie wiem o ile
oponku juz leza w garazu 16" 205/55 continental
no wlasnie juz wiem ze nr 4 nie podejdzie na bank, bo podobno do E36 ET zaczyna soe od 35 w gore.... ale intensywnie mysle nad nr 2.... choc mowie chtnie oblukam wasze propozycje, i nachetniej szukam uzywek do mowie myslalem nad nowkami jakimis ale jak cos sie stanie to bedzie placz itp a jak kupie fele do tysiaka to jak cos to jeszcze przeboleje...
_________________ sie gra sie ma
Ostatnio zmieniony przez zaba84 3 Marzec 08, 14:37, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: 5 Marzec 08, 20:17
gustuff napisał/a:
nie ma sprawy, na priva podam adres pod ktorym bede oczekiwal skrzynki bro
pozdro
no problem jeszcze raz dzieki... pozdro..
[ Dodano: 7 Marzec 08, 22:11 ]
kurcze ale pia..nie moge sie do goscia wogole dodzwonic w sprawie tych felg ...
panowie ale jeszcze male pyt.... natknolem sie na cus takiego http://moto.allegro.pl/it...do_bmw_16_.html co o tym jeszcze myslicie (moje kolega mi wrzuci w fotke te fele )
tak wlasne mysle czy jutro niepodskoczyc do opola i oblukac ich.... albo moze ktos wie gdzie we wro jest duzy wybor uzywanych felg oczywiscie pomijajac gielde bo tam przeginaja z cenami i nic szczegolnego nie ma...a moze ktos ma jakies 16 na zbyciu takie w moim guuscie....
[ Dodano: 8 Marzec 08, 18:11 ]
oki uz mam welgi dzis zalozylem.. jak borobie fotkki to wrzuce jak to wyglada, mi osobiscie sie podoba jestem pozytywnie zadowolony...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum