Koledzy mam małe pytanko, a mianowicie czy w 325tds klimatronic są dwa filtry kabinowe, czy tylko jeden za schowkiem. Po poczytaniu forum, mam pewne niejasności co do tej sprawy. Filtr za schowkiem wymieniłem, a jak rozebrałem podszybie to nie widzę tam żadnego filtra tylko dmuchawę i łopatki sterujące:
Drugi problemik to kabelki podłączone do fotela (sterowanie ręczne) wie ktoś co to może być? Po wypięciu żółtej wtyczki świeci mi się kontrolka od poduszki. Dodam że nie mam nigdzie włącznika ogrzewania foteli i autko kupowałem z 4 poduszkami 2x w konsoli i 2x w drzwiach. Proszę o jakieś info i ewentualną pomoc w tym temacie.
1) jak masz klimę to filtr jest za schowkiem
2) nie mam pojęcia, ale może to jakiś czujnik od poduszek(rozpoznaje, czy ktoś siedzi w fotelu i czy ma odpalać -> ale to by dotyczyło chyba fotela pasażera)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum