Witam szanowne grono
, jak mi wiadomo poza M3 , e30 miały koła mocowane na 4 śruby ( 4x100 z tego co pamiętam ) Chce teraz kupić sobie na sezon letni E30 cabrio z ostatniego wypustu , a mam piękne klasyczne felgi BBS RS 16'' przód 8J tył 9J 5x120 które po regeneracji bardzo bym chciał założyć na taką E30 , czy jest to wogóle możliwe i jakich części bym potrzebował ? Ewentualnie mam w zapasie jeszcze 5 e34 jako dawcę częsci .
Myśle że na takich kołach e30 u góry bez by pysznie wygladała
Wiem ze mozna zalozyc z 5 bo tak miala zrobiona jedna Cabrio opisana w gt ale nie wiem ile przeróbek. Wiem natomiast ze z e36 pasują czesci i tak otrzymasz zadany rozstaw. Z przodu wachacze z piastami z obojętnie jakiej wersji nadw a z tylu tylko z compact ma takie same jak w e30. Z tego co wiem to trzeba chyba jeszcze mailownice zmienic ale nie jestem pewien. Pozdrawiam
Tommasso
Mój samochód:: Było i jest ich troche ;-)
Wysłany: 3 Marzec 08, 19:58
-----> Kresek
Masz może skan tego opisu tej e30 cabrio z GT ? Jeśli tak to bym był bardzo dźwięczny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum