Możesz napisać jak ten czujnik wymienić , albo gdzie będzie to w miarę tanio można zrobić , mieszkam we wro ale nie mam garażu wiec nie bardzo mialbym gdzie się tym zająć (pozatym nie znam się na mechanice ). Mi dzisiaj prędkościomierz przestał działać , z obrotomierzem nie mam problemów. Ale ogólnie wysiada mi elektryka w aucie, zaczęło się od wszystkich żaróweczek w środku, potem padł komputer (ten co mierzy prędkość średnią , temperaturę itp.) teraz padł prędkościomierz :/ , dajcie namiar na kogoś kto się zna na elektryce w E30.
Hmm super, ale ja specjalnie nie chcem wymieniac pol auta zeby zrobic to ale gdyby to byl napewno ten czujnik to moglibysmy sie dogadac, o ile napewno to jest to, bo nie mam gdzie sprawdzic co tam go boli..
Hmm super, ale ja specjalnie nie chcem wymieniac pol auta zeby zrobic to ale gdyby to byl napewno ten czujnik to moglibysmy sie dogadac, o ile napewno to jest to, bo nie mam gdzie sprawdzic co tam go boli..
to weź od Pershinga i sprawdzisz jeśli to nie czujnik, to Pershing przyjmie spowrotem , chyba - Pershinga spytaj ale to już na PW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum