Mój samochód:: e39
Wysłany: 3 Listopad 05, 17:54 Czy zmieszcze alusy o rozmiarze 9,5x17 do 318is ???
Tak jak w temacie Mam do kupienia eleganckie alu o rozmiarach 9,5x17 i nie wiem czy zmieszcze je do mojej coupeji e36 bez poszerzania nadkola ;/ I pytanie nr dwa jakie opony musze na te alu wpakowac zeby jakos to wygladalo i nic nie obcieralo ?? z gory dzieki i pozdrawiam !!
No to jesli ET masz 30 to powinny sie spokojnie zmiescic , ja mam u siebie
co prawda w e30 na felgach ET13 i musialem przemodelowac nadkola lekko zeby
sie zmiesciły , ale w e36 taki rozstaw spokojnie upchniesz
Wysłany: 6 Listopad 05, 22:00
Na 100% jestes pewny ? Bo jak je kupie to juz nie ma bata 17 to troche duze ;/ jak na moje oko nie wejda ...a ze tak zapytam to ile cie wynioslo to PODMODELOWANIE ? :D:D:D i jak to zrobiles ? Jak zaloze to na fotki poleca bo teraz bez alu to nie ma co patrzec
Wejda , tyle ze opona bedzie niska , 215x45 albo 225x40
ale fele sie zmieszcza spokojnie w e36 jest duzo wiecej miejsca
niz w e30 wiec ja bym je kupował
A u mnie sa podciete nadkola od srodka + podgiete do góry
i fela sie miesci idealnie , wykonanie wlasne wiec o kosztach
pracy ciezko powiedziec
ALE POWIEM TAK KOZACKI WZOR SOBIE WYBRAŁES , JAK
DLA MNIE TO TE FELGI SUPER BEDA SIE PREZENTOWAC
Wysłany: 6 Listopad 05, 22:21
Oby tylko nie tarly jak wejdzie 5 typa do srodka i jeden do bagaznika :D:D:D:D ale jak tak to trzeba bedzie ciac metal i krzesac iskry :D:D:D Mi sie tez podobaja i je biore :d najwyzej troche przystrzyge nadkola
Oby tylko nie tarly jak wejdzie 5 typa do srodka i jeden do bagaznika :D:D:D:D ale jak tak to trzeba bedzie ciac metal i krzesac iskry :D:D:D Mi sie tez podobaja i je biore :d najwyzej troche przystrzyge nadkola
W cupeji jezdza maks 2 osoby , reszte wyslij na przystanek autobusowy
Wzorek felg jest rewelka wiec nie masz co sie zastanawiac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum