acha. tzn ze adapterek wkladam w miejsce pastylki. Brzuszkiem do gory czy na dol? A jak zamowie te adapterki od goscia z alledrogo to mam pewnosc ze na 100% beda pasowaly?
tak wąskim do góry wchodzi do dźwigienki i to jest w miejsce pastylki. Będą pasowały, bo on to dorabia dla siebie też do naprawy. Wysyła komplet chyba za 100
slawek44 napisał/a:
No i jesli walek mam wytarty, tak 1milimetr to musze go wymienic czy moge zostawic?
możesz zostawić zobaczysz jak chodzi i zostawisz albo nowy wsadzisz (tyle ile wytarty wałek tyle masz mniejsze otwarcie zaworu)
slawek44 napisał/a:
Beryl masz takie cos zrobione w aucie tak? Jak auto sie zachowuje. Silnik pracuje lepiej? Jak z moca i ze spalaniem?
jak czytałeś mój post o M40 to masz tam mniej wiecej opisane: lepiej wkręca się, palił 12,5 pali 10 z hakiem przy tym samym stylu jazdy, czy lepiej pracuje? .... dużo lepiej nie chwaląc zbytnio M40.
tak to ten, zadzwoń do niego, powiedz,że chcesz taki komplet. Może nawet powie ci jak to wymienić, ale zaproponuje pewnie zdjęcie wałka, gdyż uważa, że tylko on potrafi to zrobić bez zdejmowania wałka.
_________________ M40 też silnik, można go polubić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum