Hej. Chcialem sie was zapytać czy pasują amortyzatory z BMW 318 94r do 318 92r i powiedzcie mi jeszcze czy można kupić sam wkład do "makpersona" czyli amortyzator czy musze kupowac cały makperson z amortyzatorem.
P.S Jak macie namiar na jakiś sklep z tanimi amortyzatorami to prosibym o kontakt. Dzięki pzdr
Mój samochód:: BMW 525 (e34) touring / automat
Wiek: 29 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 302 Skąd: Zawidów (DZG)
Wysłany: 17 Marzec 08, 21:04
Z tego co pamiętam, były 2 lub 3 rodzaje amorków dla czterech garów, wszystko w zależności od rocznika. Warto by było kuknąć w jakimś sklepie w katalog i sprawdzić czy akurat w tym przedziale rocznikowym były takie same.
Kolego nie mam pewności, ale zmiany w zawieszeniu w e36 były chyba dopiero po 95. Ostatnio wymieniałem, komplet wraz z odbojami na gazowe bilsteiny B4 cena za komplet ok 800zł. Jak będziesz potrzebował to mogę ci podać nick sprzedawcy z allegro.
Hej. Chcialem sie was zapytać czy pasują amortyzatory z BMW 318 94r do 318 92r i powiedzcie mi jeszcze czy można kupić sam wkład do "makpersona" czyli amortyzator czy musze kupowac cały makperson z amortyzatorem.
P.S Jak macie namiar na jakiś sklep z tanimi amortyzatorami to prosibym o kontakt. Dzięki pzdr
na allegro gość sprzedaje komplet bilsteinów za 600 pln do e36, sklep ma w warszawie i tam można osobiście odebrać
_________________ ...::: devil inside :::...
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
SataN, masz rację gościu sprzedaje komplet za 599zł, dodaj do tego jeszcze osłony z odbojami ( bo w komplecie ich nie ma), cena 60zł za przód + ok 50zł na tył. To już jest ok 710zł + ewentualny koszt przesyłki. Także zamawiałem od tego gościa i mnie to kosztowało prawie 800zł. Ale warto było, teraz furka pięknie się trzyma na zakrętach, do tego 225/45 z przodu i 235/45 z tyłu i jest jak po szynach
SataN, masz rację gościu sprzedaje komplet za 599zł, dodaj do tego jeszcze osłony z odbojami ( bo w komplecie ich nie ma), cena 60zł za przód + ok 50zł na tył. To już jest ok 710zł + ewentualny koszt przesyłki. Także zamawiałem od tego gościa i mnie to kosztowało prawie 800zł. Ale warto było, teraz furka pięknie się trzyma na zakrętach, do tego 225/45 z przodu i 235/45 z tyłu i jest jak po szynach
Ja jakoś na dniach też będę od niego brał, chciałem zglebić, ale przypadkowo spotkany koleś spytał mnie co ja zrobiłem, że mam tak wysoko auto tak noramlnie... a ja że nic i zaczął się żalić, że na tym zglebionym jeździć po wrocku się nie da.... odesłałem go na forum tutaj
_________________ ...::: devil inside :::...
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
ja widzialem na allegro komplet 4amory+4sprezyny+odboje Bilstein za 779zl i moim zdaniem dobra cena a co do pasujacych amorkow to o ile pamietam od 06.92r. do 95r. byly takie same ja bym proponowal allegro bo w sklepach nie jest za tanio przynajmniej w moich rejonach POZDRO
2 lata temu kupiłem 2x monroe na przód i 2x sachs na tył wyszło ok. 900 pln razem z wymianą 1000. Bez żadnego obniżania, balonowe opony 205/65 i moge jeździć 40 km/h przez progi zwalniające nawet w 4 osoby w aucie ;P
Tam gdzie Astra F ociera tłumnikiem o wystające kamienie moja e36 ma jeszcze sporo zapasu
_________________ Umysł bogacza zawsze sie dorobi nawet jak straci wszystko znów stanie na nogi
Ostatnio zmieniony przez bmw316i 31 Marzec 08, 06:32, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum