Wysłany: 1 Marzec 08, 08:32 525TDS e39 problem z drganiami
Witam!! mam mały problem z drganiami kiedy dojeżdżam do świateł na luzie i wciskam chamulec przez chwile trzepie silnikem i dziwnie chodzi jakby na połowe garów,nie zawsze ale się zdaża _najgorsze że obrotomież nie spada aż tak nisko około0,5 może ktoś miał taki problem,pozatym to mój pierwszy diesel może to normalne ale niewydaje mi się
pozdrawiam!!!
Wysłany: 1 Marzec 08, 14:13 Re: 525TDS e39 problem z drganiami
bakcyl napisał/a:
Witam!! mam mały problem z drganiami kiedy dojeżdżam do świateł na luzie i wciskam chamulec przez chwile trzepie silnikem i dziwnie chodzi jakby na połowe garów,nie zawsze ale się zdaża _najgorsze że obrotomież nie spada aż tak nisko około0,5 może ktoś miał taki problem,pozatym to mój pierwszy diesel może to normalne ale niewydaje mi się
pozdrawiam!!!
wypadałoby jechać na diagnostykę i obejrzeć koło 2masowe
_________________ ...::: devil inside :::...
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum