hehehhe dobre dobre Moniko a swoją drogą piękne zdjęcie... na fotka.pl bys miala srednia 10.00 Boeing732 gratuluje umiejętności poderwania takiej kobiety tez zapodam fotke na avatara tylko jak zrobie jakies fajne:)
Fenkju Janusz, co do podrywania, zdradze tylko, ze Boeing mnie poderwal na loda.. ponoc byly bardzo smaczne hehehe..
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 6 Sierpień 06, 10:58
Monika napisał/a:
Yan00sh napisał/a:
hehehhe dobre dobre Moniko a swoją drogą piękne zdjęcie... na fotka.pl bys miala srednia 10.00 Boeing732 gratuluje umiejętności poderwania takiej kobiety tez zapodam fotke na avatara tylko jak zrobie jakies fajne:)
Fenkju Janusz, co do podrywania, zdradze tylko, ze Boeing mnie poderwal na loda.. ponoc byly bardzo smaczne hehehe..
tru tru, z pewnością już wdtedy Boeing oznajmił że uwielbia BMW i to zadecydowało o całym losie hehe
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Mój samochód:: BMW 7 (E38) + suprise silnika
Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 361 Skąd: Wrocław-Fabryczna
Wysłany: 6 Sierpień 06, 12:32
Cytat:
Spadłem z krzesła jak wszedłem w ten topic
Dziewczyny to niech sobie wrzucają do avatarów swoje zdjęcia , ale wy chłopaki
weźcie zmienice avatary
Poniekąd masz racje , dziewczyny wyglądają super, my torszke gorzej haha. Ale patrząc na to z drugiej strony to Nasze BMW są w innym topicu na zdjęciach wymiarowych do oglądania. Tym samym pomysł Moniki uważam za mega udany !
Mój samochód:: BMW
Wysłany: 6 Sierpień 06, 17:04
Heh ja normalnie za wami nie nadążam , jak znalazlem fotke swojej beemki, to teraz swojej trza zacząć szukać. Ale jak wszyscy to wszyscy:) poki co, nacieszcie się moim autkiem a wkrótce i ja sie ukaże
Heh ja normalnie za wami nie nadążam , jak znalazlem fotke swojej beemki, to teraz swojej trza zacząć szukać. Ale jak wszyscy to wszyscy:) poki co, nacieszcie się moim autkiem a wkrótce i ja sie ukaże
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum