Kilo radości, mega szczęścia, giga prezentów a przedewszystkim ciepłych i spokojnych świąt życzy Beatka. Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, tego życzę w Nowym Roku.
mmmmmmmmm.jpg
Plik ściągnięto 1139 raz(y) 11,52 KB
Ostatnio zmieniony przez Beatka 20 Grudzień 06, 19:34, w całości zmieniany 3 razy
Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia
Jak się świątecznie zrobiło to ja też dam coś od siebie:
Zawsze pełnego baku,
ani jednego wypadku,
Przyczepności w każdy dzień,
mocy koni pięćsetpięć,
Szerokiej drogi w każdej gminie,
Życzę całej bimmerowej rodzinie
Z okazji nadchodzących
Świąt Bożego Narodzenia
życzę życia w zgodzie i przyjaźni z samym sobą.
Aby zawsze znaleźść czas dla siebie i swoich bliskich.
Żeby żyć w zgodzie i harmonii z całym światem.
Aby czas gonił za człowiekiem a nie czlowiek za światem.
Żeby ludzi było stać na luksus jakim jest spokój i zdrowie.
Staropolskim obyczajem, gdy w Wgilię gwiazdka wstaje, Nowy Rok zaś cyfrę zmienia- wszyscy wszystkim ślą życzenia. Już brzegiem nieba przez dalekie kraje w skrzypiących saniach mkną Mikołaje. Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie- niech aniołek Was mocno ode mnie uściśnie.
Spokojnych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia niosących miłość i odpoczynek. Niech się spełnią Świąteczne życzenia- te łatwe i te trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno albo wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku- tego życze w nadchodzącym Nowym 2007 Roku.
_________________ Bayerische Motoren Werke
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 16 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 24 Grudzień 06, 00:03
Zdrowych, radosnych świat Bożego Narodzenia i udanego sylwestra życzy Karol.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum