_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 24 Maj 07, 12:10
maximus napisał/a:
tylko nieprzyzwyczajaj jej od malosci do BMW bo pozniej jak ja swira na punkcie dostanie
hehehe...
nie da rady.... mój chrześniak który ma troszkę ponad roczek dostał ode mnie w ciągu ostatnich dwóch tygodni:
jakość tego Z4 jest lepsza niż na zdjęciu, ma napęd na sprężynkę, czyli jak lekko go cofniesz to jedzie potem 2-3m do przodu
ten model Z4 marki burago (nówka) kupiłem na allegro za śmieszne 20zł
no i Z4 ze zdjęcia powyżej to już prawdziwy hicior. wyciąga 3,5km/h, ma klakson, melodyjki, światła, dodatkowe światło stopu, bieg do przodu i wsteczny. akumulator starcza na 2h jazdy. by nie wyglądało na agro tunning to sklepowe naklejki, znaczek z maski i tylna tablica rejestracyjna trafiły do kubła. zamiast tego zamontowałem dwa oryginalne znaczki BMW (kupione na allegro po 1zł) tablica rejestracyjna z imieniem chrześniaka + drobna przeróbka dzięki której chrześniak steruje gazem przez wrzucenie odpowiedniego biegu (nie sięgał do pedału gazu) na podwórku to wszyskie dzieciaki go teraz atakują
no i myślisz że ja swojej córci tak nie rozpieszczę?
Gratuluje pociechy
Rośnie mała fanka śmigiełka
Córeczka śliczna- raz jeszcze gratuluję szczęśliwym rodzicowm i życzę wiele radości i zadowolenia z maleństwa.
Przyłączam się, GRATULACJE!!! No to teraz wyrosną ci oczka wkoło głowy, no ale radość osiadania bimmerki wszystko zniweluje!!! Zdróweczka dla maleństwa!!!!!!
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 28 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 29 Sierpień 07, 20:53
GRATULACJE choc na NAJMŁODSZĄ MAXBIMMERKE musi chyba czesciej na spoty wpadac jak ANIA i MARTYNA MICHA NAJMŁODSZY KLUBOWICZ jezdzi z tatą cały czas niech sie uczą od małego co dobre
Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 13 Wrzesień 07, 01:25
Evan napisał/a:
gratulejszyn Gizbern ;] tylko z córeczką nie jezdź tak jak wieczorami po Wrocku bo lot samolotem będzie dla niej zawolny za jakiś czas pozdro
ja jeżdżę bardzo spokojnie... nie przesadzaj - tylko raz boka zrobiłem wtedy w nocy - ale wszystko było pod kontrolą
a co do córci to ona uwielbia jeździć ze mną samochodem!!! i własnie nie mogę zbyt wolno bo wtedy płacze. najgorzej jest jak stoje na czerwonym świetle - drze się wniebogłosy.
ale prędkości za bardzo nie przekraczam - pamiętam, że dzidzia na pokładzie
[ Dodano: 13 Wrzesień 07, 02:26 ]
BOKSA napisał/a:
GRATULACJE choc na NAJMŁODSZĄ MAXBIMMERKE musi chyba czesciej na spoty wpadac jak ANIA i MARTYNA MICHA NAJMŁODSZY KLUBOWICZ jezdzi z tatą cały czas niech sie uczą od małego co dobre
daj jej troszkę czasu... najpierw muszę ją ochrzcić zanim ją przywiozę na spotkanie z diabłami spod znaku śmigiełka
gizbern jeszcze nie składałem ci gratulacji. Więc moje gratulacje (nie przerywaj dobrej passy). Im więcej maxbimmerek w gronie tym lepiej, będzie więcej kultury.
Pozdrowionka dla niuni.
HEEJ !!
_________________ Aby zmienić Świat trzeba najpierw zmienić siebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum