Chciałabym abyśmy w tym temacie podzieli sie swoimi opiniami na temat filmów, na których byliście w kinach, które warto obejrzeć, a które lepiej sobie odpuścić. Choć pewnie tyle ile osób, tyle będzie opinii
Według nas tzn mnie i Mordulca film "Testosteron" jest godny polecenia, świetna komedia, można sie wyluzować i pośmiać a do tego doborowa obsada (normalnie masakra )
"Hanibal po drugiej stronie maski" - szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś innego, dużo sytuacji, które były opisane w książce, w filmie nie było lub pokazano je całkiem inaczej ... mimo wszystko warto było go zobaczyć, choćby dlatego, aby stwierdzić, że poprzednie filmy o Hanibalu były lepsze , ale to tylko moje zdanie
Job - koniecznie!!!!
Ryś - można, ale po co (chyba ze przez wzglad na poprzednie czesci...)
American Haunting - film like emily rose - warto
Labirynt fauna - poczatek genialny, dalej nie wiem - sadze ze tak samo
Kto jeszcze nie widzial - Cube 1, 2, 0 - klasyka.
"Pojutrze" ale to raczej film do wypożyczenia, bo już dawno nie grają w kinie.
Dopiero teraz miałam okazję go zobaczyć i moim zdaniem film godny polecenia
Jak ktoś lubi filmy w klimacie "Dnia Niepodległości" to i "Pojutrze" powinno się spodobać
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Ze wszystkich aktualnie granych w kinach nie polece NORBITA, moim zdaniem dosc przereklamowany film, edi marfi (przepraszam ale nie wiem jak sie pisze) zdecydowanie gral o wiele lepsze role
A co polecam jesli ktos lubi filmy w stulu troja czy gladiator to "300" jest filmem naprawde godnym polecenia i obejzenia. Ogladalem go na kompie ale zaluje o wiele bardziej bym wolal jechac do kina, jesli ktos chce to moge nagrac na najblizszy spot komus
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
Dzisiaj widziałam "Pracownik miesiąca", nie grają już tego w kinach (chyba ) ale można kupić czy wypozyczyć. Jak dla mnie film godny polecenia, taka komedia z miłością w tle zabawne sytuacje, doskonała obsada. Polecam
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Dzisiaj widziałam "Pracownik miesiąca", nie grają już tego w kinach (chyba ) ale można kupić czy wypozyczyć. Jak dla mnie film godny polecenia, taka komedia z miłością w tle zabawne sytuacje, doskonała obsada. Polecam
no i Jessica Simpson
Hehehe nio oczywiście, jak dla mnie Dax Shepard
Ps. Uszy miała niezłe
no tak Testosteron, Job, Pracownik miesiąca bardzo fajne
ostatnio mnie udalo sie ogladnac Evana Wszechmogacego - rewelacja to nei byla ale można sie troche pośmiać no iii.. Posłańcy- no powiem szczerze ze sie bałaam
Film 1408, podobno thiller ale szczerze mówiąc widziałam lepsze filmy z tego gatunku, obsada tez taka sobie- nie polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum