Słyszałam, że podobno Korowód jest niezły, a ja wybrałabym się na Supersamca
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Może na wesoło, czyli dziewczyna moich koszmarów, choć kusi mnie tez residen evil 4
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Może na wesoło, czyli dziewczyna moich koszmarów, choć kusi mnie tez residen evil 4
lipa straśna :] dużo krwi, flaków i innych wnętrzności, mało fabuły... taka rzeź na zombie bez specjalnego szczytnego celu i sensu... jedynka dalej rządzi
[ Dodano: 2 Grudzień 07, 21:45 ]
Kosa napisał/a:
jezeli cinema city to proponuje: hitman, residen evil 4, superbad lub dziewczyna moich koszmarow
chociaz otwarty jest juz helios w magnolia park
w magnolii byłem raz... nie ochlapało mnie kupami wprawdzie... ale za to wystałem się pół godziny, żeby tam wjechać i drugie tyle, żeby wyjechać... nigdy więcej
_________________ ...::: devil inside :::...
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 21 Styczeń 08, 02:59
Rowniez mam "Jestem legendą" w bardzo dobrej wersji wiec jak ktos chetny to odradzam kino i moge przegrac. Film niewart pojscia do kina,ma kupe bledow technicznych,fabula cienka i ogolnie nie jest wart wydania na niego kasiory!!! Mi osobiscie kojazy sie z "Świtem zywych trupow" tzn. bajka na kolach!!!
Przereklamowany bubel,ale to moje skromne zdanie.Jesli ktos ma inne to chetnie przedyskutoje tą kwestie iz film napewno u wielu bedzie budzil rozne odczucia i napewno wart jest malej pogaduchy
Ja widziałam ostatnio Alvina i wiewiórki i takie sobie Jak ktos ma Pile 4 to ja chetnie pozycze, bo nie mam z kim isc na to do kina
Wysłany: 8 Luty 08, 11:43
Pila IV jak zwykle ostra i intrygująca,mam w b.dobrej wersji przeznaczonej na dvd(ma sie kolegow na gieldzie )
Allien&Predator2 Fajny dla ludzi gustujących w takich tematach
filmy mam wiec jak cos to pisac
<bmw_2>
taakk "bo cudowna ***** to jest woda z Lichenia
no właśnie dziewczyny jak Wam sie podbało LEJDIS ? myślicie ze film dobrze odzwierciedla Nas
ps Panowie tez moga napisac zeby nie było
Hmm.... zadajesz Madzia trudne pytania LEJDIS pierwsza klasa, można się pośmiać, ale czy nas odzwierciedla? Nie sądze My jesteśmy gorsze
Hitman-filmik swietny,muzyka rewelka,film zachowal realizm.Oczywiscie dla zainteresowanych moge uzyczyc polecam
eee... filmik może dobry, ale z tą świetnością to bym nie przesadzał mogła być fajna jatka... ale musieli tam wrzucić jakiś wątek miłosny i wożenie lasek w bagażnikach... i to w dodatku audi
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
Wysłany: 16 Luty 08, 04:05
Film jest ekranizacją gry(bardzo dobrej na marginesie) I porownując stwierdzam iz jest bardzo wiernie odwzorowana cala fabula. Hmm,jaki wątek milosny,przeciez nic takiego tam nie ma!! Owszem jest identycznie jak w scenariuszu gry ze kobiety moze i cos probują ale mimo wszystko glowny bochater jest zaprogramowaną maszyną do zabijania.Jest jednak czlowiekiem i mimo iz zludnie ulega zauroczeniu to olewa to dla wyzszych celow do ktorych zostal stworzony.
Nie zrozumie tego filmu ktos kto nie zna fabuly gry.Najleprzym przykladem na to jest moj przedmowca.
Dlatego dla niewtajemniczonych proponuje podejscie do filmu z dystansem.Jak do dobrej przygodowej sensacji:)
Ja czekam aż zaczną grać "Skoczka" i "Ironmana",troszkę takie bajkowate te filmy są ale to nie znaczy,ze nie mogą być dobre:)myslę,że niedługo powinni je zacząć grać
Wysłany: 16 Luty 08, 14:32
Moze cos pozezbie gdyz nie ty jeden czekasz na te filmy. A ja jakims cudem zawsze mam dobre wersje troszke wczesniej
Sam tez chetnie obejze,lubie takie fantasy.
Bylem na skoczku zajebi...aszczy filmik fabuła w jednym miejscu troche skopana ( musiala sie baba pojawic ..nie??;/) ale w skali do 6 daje 4+ watre obejrzenia , a co do lejdis to podzielam wasze zdanie ;D film kozak!
_________________ !! moja buma ukochana padnę dla niej na kolana !!
Bylem na skoczku zajebi...aszczy filmik fabuła w jednym miejscu troche skopana ( musiala sie baba pojawic ..nie??;/) ale w skali do 6 daje 4+ watre obejrzenia , a co do lejdis to podzielam wasze zdanie ;D film kozak!
widziałem już jakiś czas temu i powiem tak - cieszę się, że nie poszedłem do kina, bo to taka bajka dla dzieci lekkie, fajne i przyjemne, ale niewiele wnoszące i nie trzymające w napięciu.... we own the night czy lions for lambs torszkę w innym klimacie, ale zdecydowanie lepsze
nie przesadzaj sejten ! gorsze produkcje widziałem ! jak mam ochote na cos co bedzie trzymac mnie w napieciu to biore dobra ksiazke :]!
E tam... nie przesadzam Ostatnio obejrzałem "Shot 'Em Up" min. z monicą belucci czy jak jej tam... i powiem tak, film przegięty na maxa, ale ogląda się go świetnie, pewnie lada dzień wejdzie do kin. Jak na razie oglądałem go już 3x i jeszcze nie mam dość i nie mogę się nadziwić Dawno nie oglądałem filmu o tak banalnej fabule ale tak świetne zrealizowanego i z takimi szurniętymi pomysłami Mogę polecić w ciemno każdemu komu podobał się crank czy inne czarne komedie z dużą dawką akcji i o ostrego sexu w przerywnikach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum