Mój samochód:: BMW
Wysłany: 8 Wrzesień 06, 14:12
Kwiatuszek napisał/a:
powiadasz wrazenia napewno mam jak moj chlopak czasem driftuje w ciasnych uliczkach wtedy mam wrazenia a tu moge miec bardzo mile wspomnienia i poznac super ludzi.hehe moze tym razem CI sie uda wpasc poznamy sie,porozmawiamy.pozdrawiam
Kocham samochody, motoryzacja to moja największa pasja.
Uwielbiam rajdy, wyścigi, zloty, spoty- to jest to, co mnie kręci najbardziej. Niestety w tej dziedzinie jest bardzo mało kobiet- przyjęlo się że to typowo męskie hobby- trzeba łamać stereotypy! Jeżdzę na rajdy, wyścigi, sprinty, zloty, spoty, nielegalki, ciekawi mnie mechanika samochodowa- czasu poświęconego takim sprawom nie uważam za straconego- niby nic, a radocha. BMW- mocna gwardia, bo Bandyci Mają Władzę
Witam!!!Nos do góry.Nie liczy sie ilośc, ale jakość:)Może nas i mało, ale za to jakie z nas babki:)Ja jezdzę swoim 740iL i jestem bardzo zadowolona, a w razie kłopotów jak mi się pojawia jakiś dziwny niemiecki komunikat(tfu, tfu, tfu odpukać), to składam rece i wołam Matko Boska Beemkowska !!!!:)Pozdrawiam!
Mój samochód:: dopiero będzie
Wiek: 30 Dołączyła: 28 Sty 2007 Posty: 23 Skąd: Wrocław, Poland
Wysłany: 7 Marzec 07, 23:17
Beatka napisał/a:
"Mało nas i ....."
Muszę się poskarżyć heheh...........
Jeżeli mieszka się pod jednym dachem z takim "maniakiem"(w dobrym znaczeniu tego słowa) to niestety trudno dopchać się do komputera i być choć troszkę aktywną Ale to niedługo się zmieni niech tylko Piotr podłączy neta pod drugi komputerek
Mam nadzieję,że zobaczymy się na spocie i nad wodą, jak przystało na pasażerki, wypijemy po małym piwku.
Katarzyłko! Liczymy na Ciebie!
Pola na Ciebie też!
A może inne KOBITKI dołączą do nas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum