Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 7 Marzec 08, 07:40
He,he ja też będę szybki i już dziś składam życzonka wszystkim kobietkom z klubu! Wszystkiego najlepszego,zdrówka,szczęścia,lekkiej pracy,mnóstwa kasy i spełnienia marzeń.
C o by nie było Kobietkom najbardziejszego wszystkiego, spelnienia marzen ,szczescia , radosci ,braku kaca i innych zmartwien po zapiciu buziek w sobote ,upojnych nocy i mnooostwa orgazmow (oczywiscie ma sie rozumiec spowodowanymi przez partnerow waszych) !!! o tego wam zycze JA ! ! a co niech dziewczyny maja =]
_________________ !! moja buma ukochana padnę dla niej na kolana !!
No to jak juz elita składa zyczonka to ja tez juz moge Z okazji tego szczególnego dnia, chciałbym Wam życzyć wszystkiego najlepszego, spełnienia wszyskich marzeń, zarówno tych malutkich jak i troszkę większych. Pamiętajcie, że świat bez kobiet nie miałby sensu
_________________ "Nie czyń sekretów ze swoich zamiarów. Niech inni kierowcy dowiedzą się, co zrobisz za chwilę."
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum