Aga
Mój samochód:: BMW 318i
Wiek: 37 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 89 Skąd: Skarbimierz
Wysłany: 12 Lipiec 06, 18:22
Witam dziewczyny bardzo chętnie bym się do Was przyłączyła ale niestety do Wrocka mam około 50 kilosów. Bywam w tym grodzie i to dość często jednak nie wiem czy spasuje mi się najblższy przyjazd z Waszym spotkaniem. Fajnie by było spotkać się, poplotkować.... i wiemienić parę informacji. Cieszę się, że nie jestem już sama na forum. Był czas kiedy praktycznie byłam jedyną kobitką i było mi smutnawo........ Teraz jest już inaczej, to naprawdę super. Nie bywam na forum regularnie ponieważ pracuję i mam dwójkę dzieciaków ale staram się jak najczęściej odwiedzać te strony. Bardzo serdecznie zapraszam Was do siebie na Skarbimerz.
Przejżałam Wasze inne posty i powiem Wam jedno głową muru się nie przebije wrzućcie na luz i nie przejmujcie się co niektórymi....... Jak sito wybierajcie dla siebie co kto pisze, te dobre infomacje i porady, bo niektóre są naprawdę 100% trafne i z szczerego buniowego serca, a reszte olejcie............... Pozdrawiam Was i to gorąco
Zawsze możemy sie jakos tam dogadać, że spotkamy się jak bedziesz we Wrocku :)Fajnie byłoby gdybyśmy wszystkie razem się spotkały i porozmawiały.
Aga napisał/a:
Przejżałam Wasze inne posty i powiem Wam jedno głową muru się nie przebije wrzućcie na luz i nie przejmujcie się co niektórymi....... Jak sito wybierajcie dla siebie co kto pisze, te dobre infomacje i porady, bo niektóre są naprawdę 100% trafne i z szczerego buniowego serca, a reszte olejcie............... Pozdrawiam Was i to gorąco
Też tak sądze, ścieranie się nie ma najmniejszego sensu, bo co kto będzie chciał to i tak napisze. Ważne jest aby być w porządku wobec siebie i ludzi, którzy są naszymi przyjaciółmi.
Tak więc zapraszamy do Wrocławia, wtedy spokojnie będziemy mogły sobie porozmawiać i powymieniać poglądy na temat M10 czy M40
Pozdrawiam.
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Znaczy Boeing732 to bylam ja, nie przelogowalam sie z konta Konrada .
Aga
Mój samochód:: BMW 318i
Wiek: 37 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 89 Skąd: Skarbimierz
Wysłany: 13 Lipiec 06, 21:12
Jutro będę we Wrocławiu ale niestety w celu abrania siostry ze szpitala......... Jednak po 23 lipca mam znów wolne i będę miała więcej czasu dla siebie i nie tylko.... pozdrowionka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum