323 to juz duza rzadkosc na naszych drogach .... wiekszosc z nich juz wymarla ... dbaj o nia ... mam znajomego co do takiego motoru dolozyl turbo ... ponoc masakra na drodze ... a zderzak to by sie chyba znalazl i to calkiem dobry ...
- a za jaka sumke zderzak-potrzebny mi ten chromowy najlepiej,
- a co do turbo to myślałem o tym, ale w przyszłym tygodniu najpierw musze zrobic co nieco przy silniczku,, dowiedz sie z czego wzioł turbine, bo niemam pomysłu
tak Yan00sh jest obnizona dosc sporo (nieumiem powiedziec o ile:)
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 3 Sierpień 06, 16:42
polakieruj ją zeby miała jeden kolor (chodiz mi o ten czarny dół) pomaluj lusterka, walnij białe/dymione przednie klosze kierunków, załóż jakieś dobre koło i bedzie fajna.
a turbo... nie oplaca się, za te pieniądze kupisz idealne 325 E30 albo zdrową E36
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
zderzak oczywiscie niklowany i w tym roczniku na twoim miejscu brzydzilbym sie plastikami . oryginał to oryginał . a jesli juz decydujesz sie cos pokombinowac to delikatny niemiecki tuning z dobra felga (fajnie jakby bylo 16x9 ) i podniesienie mocy silnika . sprezarka bardzo dobrze pasuje od volvo t5 . i nie sluchaj opinii czy sie oplaca ... bo nigdy nie bedzie ... albo kocham i robie albo kupuje golfa diesla na raty i przeliczam kilometry na złotówki . twoja decyzja . mnie moje 630cs kosztowalo tyle ze kupilbym za to fiufiu ... moze jeszcze jest to zly czas dla e30 ale czy nie pamietacie co bylo kilka lat temu z e21 a wczesniej z -02 ... wysmiewane i wyzywane od rekinow i zaporożców a teraz kazdy by chciał miec . to samo czeka niedługo e30 wiec szanuj i dbaj a niepozalujesz tym bardziej ze 323 juz sie wykruszaja . zobacz zdjecia mojej skromnej e30 kilka tematow nizej . ona tez sporo kosztowala ale czy nie milo popatrzec?
tak,tak regulowałem gazownie bo cosik nieteak było , jak zrobie autko to na jakiś zlocik podjade (miseczka znowu pękła i brak czasu na robote tego i musze śmigać autem zastępczym renault 5 1.1 ben/lpg
felaśki będa kiedyś inne napewno jakies 16 albo 17, narazie kupiłem cos byle nie stalówki na zimówkach były jak do niedawna bo na inne było mi kaski szkoda...
Witam, po długiej przewie, niedługo wracam na drogi swoim bmw, kwestia tylko kiedy bede miał czas żeby wrzucic nowe świeżo zakupione seruszko które leży i czeka na montaż! Może wreści pojade ten pierwszy raz na spocik!:)
A oto i fotki nowego nabytku:
Ostatnio zmieniony przez ziutek-wroclaw 14 Grudzień 06, 21:56, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum