Wysłany: 29 Luty 08, 21:18 <Ziemba> BMW E36 COUPE 318IS
Witam chciałbym zaprezentować Wam swoją beti,tak wyobrażałem sobie tuning bmw i spełniłem go jeszcze nie w 100% ale i tak chcę się pokazać.Proszę o komentarze,oraz pomysły na dalszy tuning. Dokładny opis troche póżniej;).Pozdro,
Opis:
BMW E36 318IS
rok prod: 1993
moc: 140 koni
lakier: zielony metalik
wyp: ABS,klima,el.szyby/lusterka/szyber.,halogeny,tylna roleta,jasna tapicerka
zmiany :alu 18" od e39 Mpowera,oponki przód 225/40 Falken tył 245/40 jakiejś firmy,sprężyny sport H&R 60/30mm,amorki KONI,światła przod hella ringi,migacz clar dymiony,halogeny clar,tylne światła orginał od e36 emki,listwy boczne od emki,progi Mtechnik,zderzaki i progi w kolorze nadwozia,car audio w budowie,
Ostatnio zmieniony przez Lucjan 9 Marzec 08, 21:25, w całości zmieniany 4 razy
gratuluje autka zadbane na fajnych felgach !! tylko widze srodek troche taki jakby niezadbany ale to moze tylko foto tak odzwierciedla1! gratuluje!! a co do tuningu to wymien swiatla z przodu tylu daj fajne felgi na konkretnym ranciku i urok bedzie git i jeszcze jakis fajny srzecik grajacy w zabudowie i bedize przeoiekna beta jeszcze raz gratulacje
z zewnątrz rewelacja - naprawdę autko prezentuje się fantastycznie ... tak właśnie powinno wyglądać e36 coupe w moim mniemaniu - wszystkie ewentualne zmiany subtelne i z klasą, tak żeby upiększyć auto, a nie oszpecać... także duże słowa uznania z mojej strony... jeśli można coś zasugerować, to w środku proponowałbym Ci ujednolicić kolorystycznie (troszkę za dużo różnych kolorów i to się moim skromnym zdaniem się ciutkę gryzie)... no i może jakieś dywaniki, bo Ci sie zabrudzi jasna podłoga..
fajne felgi za to welki + ja zmienił bym wnętrze na skórkę zmienił lustra na jakieś "sportowe"
pod kolor bryki walną ładna końcówkę tłumika mam tu na myśli dwie duże rurki lekko zakrzywione ku górze na końcu i co najważniejsze tubę zmień bo ta oklejona okleina lub z plyty meblanej to ohyda jak dla mnie ale reszta na duży +
Ostatnio zmieniony przez konradbmw 2 Marzec 08, 18:54, w całości zmieniany 1 raz
Śliczna coupe, jaki rozmiar kolego tych felg bo coś mi się widzi że chyba 18"? Brawo za styl
Tak masz racje są to 18" 8.5" oponki yokohama 225/40.felgi są orginalne od e39 Mpower
malowane w orginale są ciemniejsze.
[ Dodano: 2 Marzec 08, 23:25 ]
konradbmw napisał/a:
fajne felgi za to welki + ja zmienił bym wnętrze na skórkę zmienił lustra na jakieś "sportowe"
pod kolor bryki walną ładna końcówkę tłumika mam tu na myśli dwie duże rurki lekko zakrzywione ku górze na końcu i co najważniejsze tubę zmień bo ta oklejona okleina lub z plyty meblanej to ohyda jak dla mnie ale reszta na duży +
Dzięki,tuby juz nie ma i raczej nie bedzie zadnej,mam pomysł żeby wymienić orginalne głośniki na infinity + nieduzy wzmacniacz w celu uzyskania basu,myślę ze to sie sprawdzi.lusterek raczej nie zmienie mysle ze orginalne idealnie pasuja do bryły auta,tłumik jest nowy trzy miechy orginalny nie wiem czy cos dospawac,troche szkoda.
Ostatnio zmieniony przez Lucjan 3 Marzec 08, 22:32, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum