noo M-Pakiet i jest git ( chodzi mi o zderzaki i progi ) a biala skora to jest mega zajebistaaaaaa mi sie najbardziej podobaja auta ktore maja na jasno w srodku zrobione a moj ulubiony kolor auta ( chodzi o BMW ) to bialy mega wypas kolor ale nie do wszystkich pasuje a co do tych szyb to ja nieprzepadam za przyciemnianymi na czarno, jak juz to fiolet lub niebieski
beuhueuhe ...uwazac to musze ja majac przedni zderzka 8 cm od ziemi hehe.. przynajmniej mobilizuje to do wolniejszej jazdy..
a gleba na seryjnych zderzakach o 4 cm jest akurat..troche twardsza mniej dobija...zreszta chyba kazdy wie co i jak hehe
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 17 Listopad 06, 18:25
TDSerek napisał/a:
beuhueuhe ...uwazac to musze ja majac przedni zderzka 8 cm od ziemi hehe.. przynajmniej mobilizuje to do wolniejszej jazdy..
a gleba na seryjnych zderzakach o 4 cm jest akurat..troche twardsza mniej dobija...zreszta chyba kazdy wie co i jak hehe
No nie jestes sam , bo ja mam np miske olejowa tak okolo 6-8CM od asfaltu
pan u ktorego zglosilem sie po odszkodowanie w sprawie uszkodzonego zderzaka powiedzial mi ze mam za niskie auto na wroclaw...ja mu odparlem ze ma za duze dziury na budowie buehuehue
tak czy siak odszkodowanie zostalo przyznane...
a swoja droga na next sezon zakladam zderzak troche mniej siedzacy na glebie bo ostatnio zawadzilem o butelke heheh po litrowej coli...masakra..mimo iz ja wzialem miedzy kola
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 29 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 17 Listopad 06, 19:49
a ja wlasnie o te 4 centy obnize bo wiecej to strach i nie kreci mnie to ze mam miche 8 centymetrow nad ziemia plus tona stali zeby jej nie uszkodzic bo to sie nazywa chyba przerost formy nad trescia
[ Dodano: 17 Listopad 06, 20:11 ]
a co do auta to bardzo ladne masz felgi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum